Sana Bağlandım (Crossfire, #3)

10 puan

Gideon'un adını aklından geçirmek bile Eva'nın bedeninin her yanını özlem ateşiyle kavurmaya yetiyordu.Daha Gideon'u ilk gördüğü an o çarpıcı ve inanılmaz derecede muhteşem dış görünüşünün içindeki gizemli ve tehlikeli adamın diğer yarısı olduğunu hissetmiştir. Yüreğinin çarpmasına nasıl ihtiyacı varsa Gideon'ada öyle ihtiyaç duyar.
Önce ki kitapta Gideon Eva için kimsenin yapamayacağı bir şey yapmıştı. Bunun için Eva'ı uzaklaştırır. İkisi birbirini asla bırakmak istemez. Gideon Eva'nın kendisinden korkup kaçacağını düşünmüştür. Eva ise Gideon'un kendisine asla zarar vermeyeceğini bilir. Ona karşı hep dikkatli olmuştur. Eva Gideon'un yaptığı şey ile yaşayabileceğini bilir. Gideon ise Eva yanında olduktan sonra her şeyi atlatabilirdi. Bu yüzden Gideon ve Eva ayrılıklarından sonra herkesten gizli görüşmeye başlar.
Gideon'un Eva için yaptığı şey, ortaya çıkan eski sevgililer, Gideon'un kabusları ile geçti kitap. Asıl olay ise ikilinin evlenmesi ve kimsenin haberinin olmaması.

Kitap çok güzel gidiyorken tam her şey güzelken öyle birden bitti resmen hevesim kursağımda kaldı. Kitabın öyle biteceğini devamının geleceğini düşünmemiştim ama devamı için sabırsızlanıyorum. Eva'a sinirlenmemek elde değil başka erkeklere algısının bu kadar açık olması hiç hoşuma gitmiyor üstelik Gideon'un yaptıklarından sonra.
Gideon'a bayılıyorum ben nasıl bir sevgidir senin ki öyle. Bu kitapta duygu daha fazlaydı ve o kadar ilerleme gösterdiler ki bu kadarını beklemiyordum. Artık ilişkilerinde daha fazla konuşup olayları halletmeye çalışıyorlar. Daha dolu bir kitaptı.Sonraki kitabı merakla bekliyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »