Sana Bağlandım (Crossfire, #3)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

romantizmm hat safha..

7 puan

Şimdiye kadar okuduğum crossfire kitapları içinde en sevdiğim bu kitap oldu.İlişkileri oturduğu,anlayışlı halleri arttığı ve yan karakterlerin de etkisi ile hikaye daha eğlenceli hale geldiği için okurken keyif aldım;) Yetişkin okuyucular için erotik öğelerinin dışında espirili anların da bolca olduğu okunası bir kitap olmuş.

10 yıl, 10 ay
8 puan

Ya bir kitabın bu kadar çabuk bitmemesi lazım yawww.Neyse 3 kitapta eva ve gideon huzurz ermiş gibi duruyorlar.yine önlerin eski kız arkadaşlar ve erkekl arkadaş problemleri olsa da artık birbirlerine gtam anlmıyla güvemeye başladılar.Bu seriyi çok sevdim ben :)))ikisininde yaralı olmaları mı yoksa mutluluğu hak etmediklerini düşünmeleri bilemiyorum ama insanı sarıyor roman ve konun içinde hissettiriyor kendini .zaten romanlarda aradığımız istediğimizde şeyde bu değil mi?kısaca bu 3.seride hayal kırıklığına uğratmıyor aldığı puanı hakediyor

10 yıl, 10 ay
10 puan

Wuhuuu ♥ Ne kitaptı ama , gerçekten bayıldım ♥

10 yıl, 10 ay
8 puan

ikinci kitabı bitirdiğimde üçüncü kitabı nasıl beklerim diyordum ama
maalesef hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur
kitabın erotik olduğunu zaten biliyordum ama
bu kitapta resmen tavan yapmış yazarımız
herşeyi o kadar açık şekilde yazmış ki
bazı sayfaları çevirmek zorunda kaldım
ayrıca bir başka hayal kırıklığım da 4.kitabın gelmesi oldu
aslında bu kitapta herşey sonuca bağlandı
acaba yazar neden 4. kitabı yazmaya karar verdi bilmiyorum
bunların dışında gayet heyecan verici ve sürükleyici olmuş kitap
sayfaları çevirirken hep bir merak vardı acaba ne olacak diye eğer ilk iki kitabı beğenerek okuduysanız
bu kitabı da saydığım iki şey haricinde beğeneceğinize eminim :)

10 yıl, 10 ay
10 puan

gerçekten harikaydı. söyleyecek söz bulamıyorum

Profil Resmi
9 puan

YİNE MUHTEŞEM.!
EVA VE GİDEON...MÜTHİŞ TUTKU VE AŞK..

Profil Resmi
4 puan

okumaya hiç niyetim olmasada sırf ne olup bittiğini merakıma yenik düşerek başladım, akıcılığı orta duzeyde, olaylar yine gri 3lemesi ile aynı gidiyor hatta bir saniye birebir aynı. bu seri ile aramda hafif bi nefret ilişkisi oluştu iyice,severek okumuyorum ama yinede merakımdan kendimi alamıyorum. kötü bi taklit yavan bi anlatım ve olay örgüsü

10 puan

Serinin en güzel kitabıydı... 3 kitabı sırayla okurken bir hastanın iyileşme surecini takip eder gibi hissettim ve bu yeni Gideon Cross'a hayran olmamak mümkün değil. Yazarın da son sayfada söylediği gibi hikayenin devamını heyecanla bekliyorum :)

2 puan

boş küme

7 puan

Bu seri kesinlikle Fifty Shades serisinden daha güzel. Yeni kitabı bekliyorum sabırsızlıkla.

Profil Resmi
8 puan

Mutlu son, romantik ama devamı gelecek bir başlangıç..

3 puan

sonuncuyu da okudum fikrim değişmedi..

7 puan

Bu seriyi, özellikle karakterleri gerçekten çok seviyorum. O yüzden de kitap çıkar çıkmaz aldım ve kitaba büyük bir hevesle başladım lakin gel gelelim kitabı okurken sıkıntıdan ölecektim.

Gideon ve Eva aşkı tam gaz devam ediyordu.Ufak tefek anlaşmazlıklar haricinde her şey kusursuzdu.Ama yazar seriyi devam ettireceğim diye yeni entirikalar yaratıp olayı bağlamayı ve merak uyandırmayı amaçlayınca olaylar iyice çekilmez hale gelip beni boğduğunu,sıktığını da itiraf ediyim.Keşke bu kitapta mutlu sona bağlayıp seriyi sonlandırsaydı yazar ortaya muhteşem bir kitap çıkabilirdi...

Onun haricinde Cross yine düşünceli ve aşık tavırlarıyla da benim hayali karakterlere olan umutsuz aşkımı da depreştirmeye başardı ne yazıkki :)

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
1 puan

Bacım bırak artık bokunu çıkarma bu serinin diye bağırdım yazarın sondaki notunu görünce!

20 tl mi geri versin bana!!!

İçim acıyor. Bomboş duygusuz bir kitap! Aralarında ki tutku bile yapmacık geldi bana. Tuhaftı bence Grinin elli tonu gibi asla olamaz ve seri giderek daha da kötüleşiyor.Üçüncü hakkı verdim ve bu seri benim için burda bitti.

Profil Resmi
4 puan

Bu seriye bir blogda tavsiye üzerine başladım. Başlamaz olaydım.İlk iki kitap kör topal gidiyordu.İkilinin birbirini tanıması korkuları vs.vs. Üçüncüde yazar toparlar konuyu falan derken kitabı elime aldım ve hayal kırıklıklarım başladı. Kitaptan resmen midem bulandı.
Anladık erotik kitap ama bu kadarda cıvığı çıkarılmazki. Hadi oraları es geçtim bu Eva nın tutarsız haraketleri, sözleri ve davranışlarına anlam vermek o kadar zordu ki. Kitabı sırf seri yi tamamlamak adına okudum .Son kitaba para vermedim iyikide vermemişim. Yazara para tatlı gelmiş olacak ki seriyi uzatmış..

Ayrıca bu kitapta eşcinsel muhabbetinden de bıkkınlık geldi iyice.Bana ters napim.

Bu kitapta aşkın 'A' sı bile yoktu bana göre.

8 puan

Kitabı heyecanla bitirdim.Eva ve Gideon ilişkisi gerçekten mutlu ediyor(gerçek olamayacağını bilseniz bile ).Ama son sayfada yazarın notunu okuyunca içimi bir sıkıntı kapladı.Aralarındaki ilişkinin tamamen Gideon tarafından duzenlenmis bir oyun olduğunu ve Eva'nin üzüleceğini düşünmeye başladım.Bu kitap son bir kaç sayfada bunun sinyalini verdi sanki.Yani aslında Gideon'in Nathan'i öldürmeyip Eva'yi elde etmek için bir senaryo yazmış olması ihtimalini düşünüyorum(tahmin dersiniz ki o bu güce sahip).Herşeye rağmen 4.kitabın çıkmasını iple çekiyorum.

8 puan

şu romantizme şu tutkuya bak ya. bir cinayet eksikti zaten. tamam artık daha yazma

Profil Resmi
9 puan

İLK KİTABA GÖRE DAHA SÖNÜKTÜ

5 puan

Bu serinin Elli tondan daha iyi olduğunu söyleyenleri açıkçası anlamıyorum. Tamam Gideon oldukça hoş ve tapılası bir karakter ama Eva benim için o kadar iticiki kitabı sadece Gideon için okuyorum.Bu iticilik Eva nın tecavüze ya da tacize maruz kalmasından kaynaklanmıyor. Davranışları sürtükçe açıkçası. Defalarca kitabı okumayı bırakmayı düşündüm. Gideon ın onca yaptığı şeye rağmen Eva nın hareketleri o kadar pis ve iticiki....
Özellikle eski sevgilisine karşı. Olaylarsa gereksiz yere uzatılmış. Bu seri kesinlikle beş kitaplık bir seri değil. 2 ya da 3 kitapla bitmeliydi.

7 puan

Devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Düzeltiyorum ''Gideon'ı sabırsızlıkla bekliyorum.''

6 puan

Sylvia Day:3.kitapla birlikte seri bitti.
Yayımcı:Şuanda bu tür kitaplara çok ilgi var.Seriyi ne kadar devam ettirirsek o kadar çok para kazanırız.
Sylvia:Ama konuyu bitirdim 3.kitapla.
Yayımcı:O zaman 3.kitabı ikiye böl,konuyu uzat 4.kitapta çıksın.
Sylvia:Hımmmm konuyu nasıl uzatabilirim.....Buldum her normal olay arasına +18 sahnelerden bolca koyarsam kitap istediğimiz şekilde uzar.

İlk iki kitabı severek ve beğenerek okumuştum.3.kitap çıkınca da koştura koştura gidip aldım.Ama kitabı bitirdiğimde aklımdaki yorum yazarla yayımcısı arasında yukarıdaki gibi bir konuşma olmuş olabileceği gibiydi.Tamam diğer iki kitapta da +18 sahneler fazlasıyla vardı ama bu 3.kitapta bu sahnelerin çokluğu o kadar fazlaydı ki bitsede gitsek moduna girdim ben.Bu sahneleri (hepsini değil,en azından %50 sini)çıkartırsak geriye kalan hikaye yine güzeldi.Umarım devam kitabı ilk iki kitap kıvamında olur.

10 yıl, 10 ay
10 puan

Gideon'un adını aklından geçirmek bile Eva'nın bedeninin her yanını özlem ateşiyle kavurmaya yetiyordu.Daha Gideon'u ilk gördüğü an o çarpıcı ve inanılmaz derecede muhteşem dış görünüşünün içindeki gizemli ve tehlikeli adamın diğer yarısı olduğunu hissetmiştir. Yüreğinin çarpmasına nasıl ihtiyacı varsa Gideon'ada öyle ihtiyaç duyar.
Önce ki kitapta Gideon Eva için kimsenin yapamayacağı bir şey yapmıştı. Bunun için Eva'ı uzaklaştırır. İkisi birbirini asla bırakmak istemez. Gideon Eva'nın kendisinden korkup kaçacağını düşünmüştür. Eva ise Gideon'un kendisine asla zarar vermeyeceğini bilir. Ona karşı hep dikkatli olmuştur. Eva Gideon'un yaptığı şey ile yaşayabileceğini bilir. Gideon ise Eva yanında olduktan sonra her şeyi atlatabilirdi. Bu yüzden Gideon ve Eva ayrılıklarından sonra herkesten gizli görüşmeye başlar.
Gideon'un Eva için yaptığı şey, ortaya çıkan eski sevgililer, Gideon'un kabusları ile geçti kitap. Asıl olay ise ikilinin evlenmesi ve kimsenin haberinin olmaması.

Kitap çok güzel gidiyorken tam her şey güzelken öyle birden bitti resmen hevesim kursağımda kaldı. Kitabın öyle biteceğini devamının geleceğini düşünmemiştim ama devamı için sabırsızlanıyorum. Eva'a sinirlenmemek elde değil başka erkeklere algısının bu kadar açık olması hiç hoşuma gitmiyor üstelik Gideon'un yaptıklarından sonra.
Gideon'a bayılıyorum ben nasıl bir sevgidir senin ki öyle. Bu kitapta duygu daha fazlaydı ve o kadar ilerleme gösterdiler ki bu kadarını beklemiyordum. Artık ilişkilerinde daha fazla konuşup olayları halletmeye çalışıyorlar. Daha dolu bir kitaptı.Sonraki kitabı merakla bekliyorum.

geri ileri