Şahmelek

9 puan

" Çaliyordum cunku piyani benim yanlizligimin sesiydi. Bir imdat cagrisi... Bu... Sesimi duyurabulmenin bir yoluydu benim icin. Hahkirislarimdi. Ve sen... Sen beni duydun. Caldigim her notanin altinda yatan o umut edisi hissettim. Bir tek sen ..."

Gunumun guzel geceme sebebi oldu #Şahmelek !!! Ne guzelde soyluyo degilmi aslan... Bir adam bu kadsr sert gorunuslu olup aslinda bukadar kirilgan olabilir ?! Peki bir.kafin nasil bu kadar saf olabilirdi. Saf ve temiz.

" Kokun... Senin geldigini.kokundan anliyorum. Nilufer cicegi ve yasemin... "

Ah ide ah... Okadar cesurdu ki duvarlari kalan olan aslana kendini farkketirmek icin... Yapamayiz.dedigimiz seyleri ide bir cesartele paldir kuldur yapmakta ve onunla ayni heycani.soluk soluk yasamakla kala kaldik.

" Nasil kazandin biliyor musun? Iste buradan gelen koku yuzunden kazandin. Dikkatimi dagittin kucuk kiz... Zaferini nilufer cicegi ve yasemine borclusun."

Kitap hakkinda hic.konusmasam cit.cikarmasam sadece alinti yapsam ve siz demek istediklerimizi anlasaniz ???

"Şahmelek... Ne yapsan haklisin, hic bir sey diyemem. Kendimi sana savunamam da... Ama yine de yuzsuzum iste... Evet oyleyim! Hala benim sevgilim ol istiyorum. Benim ol, benimle kal..."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »