Şahmelek

5 puan

yazarımızdan af dileyerek birkaç şey söylemek istiyorum.

hikayeyi pek beğenmemekle arada kalmış oldum.

kitabın eksiği --aslında fazlalığı-- bence fazla cümle kurulması.o yüzden fazlaca kalınlıkta bir kitap.yarım bırakmak istemediğim için bitirdim.

gereksiz cümleler var ki her bölüm başlangıcı heyecanla biten bölümün devamı illa bir ballı süslü kelimelerle araya farklı edalarda cümleler sokulup bende konuşma cümlesi görene kadar atlama gereği hissettirdi.

idenin sürekli hiç kitap okuyamadım demesi ama sürekli bir kitap okumak için kış bahçesine gelmesi .zaman kavramları çok karışık günlerin kavramı tam oturmamis


bir de İde'nin karakteri tam olarak veremedi bana. bir masum kız bir şımarık bir görmüş geçirmiş bir aile düşkünü bir erkeklerle arası süper. ben 25 yıllık hayatımda bu kadar farklı ortamlarda farklı tepkiler veren bir insan tanımadığım veya göremediğim için çok garipsedim kızımızı.

kızın ailesi zengin mi orta halli mi onu da tam anlamadım hikayede.zengin ya da orta halli de olsa kızın aslında yurtta kalması gerekmez mi neden zengin bir aile yanındaki yardımcının yanında kalır ki bu da aile ile pek yüz göz olmaması demektir.işte bana baştan hikaye inandırıcı gelmediği için üzgünüm :(

yazarımızın kendini geliştirmeye ve yazmaya devam etmesini umut ediyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »