S*ktir Et Aşkı

8 puan

S*ktir Et Aşkı bitti. @tarrynfisher'ın okuduğum ilk kitabı bu ama çok sevdim. Hem dili hem konusu hem de konuyu işleyiş tarzı çok iyiydi.

Ben konusunu ilk okuduğumda yani "en yakın arkadaşının sevgilisini rüyasında görüp sonra ona karşı ilgisi oluşan" bir kızın hikayesini okuyacağımı gördüğümde başka şeyler düşünmüştüm. Açık konuşacağım daha basit bir hikaye beklemiştim. Yazarın da daha önce hiçbir kitabını okumadığım için ne beklemem gerektiğini bilmiyordum. Ama beklediğimden çok daha fazlasını buldum.
Değinmeden geçemeyeceğim Harry Potter dilinde konuşmalarına bayıldım! Hele o benzetmeler falan süperdi. Hashtaglerle konuşmaları falan da çok tatlıydı... Ya aslında kitap bana çok şey hissettirdi ama ne söyleyeceğimi bilmiyorum.

Hani böyle bazı kitaplar olur ya içinde çok şey barındırır ama sözle anlatamazsınız. Okunması lazımdır anlaşılması için. Küçük Prens'te yaşamıştım bir de aynı şeyi. Kit'i çok sevdim gerçekten sevdim. Ama bazı hareketleri de beni rahatsız etti. Helena tam da olması gerektiği gibiydi. Ne eksiği ne fazlası vardı.

Demem o ki kitabı okuyun arkadaşlar ben bir günde bitirdim. Ve yer yer gözlerim doldu okurken. İsmine bakıp ön yargılı davranmayın sakın. Bir de rüyalarınıza sahip çıkın. Belki de sizi siz yapan onlardır.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »