Rosie Projesi (Don Tillman, #1)

9 puan

Tatlış, şeker, eğlenceli, komik bolca da bilimsel bilgi içerikli hoş bir kitaptı. Okurken cok eglendim. Don tam bir kaçık😂 ciddiyim adam kendine bambaşka bir dünya olusturmus. Düzen manyağı, temizlik hastası, aylarını-haftalarını-günlerini hatta saatlerini belirledigi program dahilinde sürdüren (haftalık hangi günün hangi öğününde ne yediği daima belli deli adamın, şaşmıyor hiç 😂) bilimle kafayı bozmus bir dahi adam var elimizde.

Kendine uygun bir eş istiyor tabi yaşı da gelmis artık. Ama ne yapsın kimse kriterlerine uymuyor. O da dahiyane bir fikirle bir test olusturuyor. Buna da es bulma projesi diyor.

Tamamen tesadüf! eseri kızımız Rosie ile karsilasiyor ve onu da eş adaylarindan sanıyor. Ki kızımız onun aradığı kriterlerin taaammm zıddı bir karakter. Yani düşünün sigara içiyor inanabiliyor musunuz! 😂 birlikte olmaları imkansız uymuyorlarrr testten iyi mi bileceksiniz siz!

Neyse efenim bu iki deli eş bulma projesinin yanına bir de Rosie'nin gercek babasını bulma projesini ekliyorlar ve sonuç tam bir komediye dönüyor.
Don duyguları olduğunu ve asosyal olmadığını, insanlarla iletisime gecmenin dost edinmenin zor olmadigini öğreniyor yavaş yavaş. Vee tabikiii mutlu son! Kriterler ve test kimin umurunda, seni olduğun gibi kabul edecek birini bulduysan gersini salla gitsin.

Okurken cok eglendigim bir kitaptı. Filmi de cikacakmis kesinlikle gidecegim çıkar çıkmaz. Romantik komedi sevenlere tavsiye ederim kesinlikle:)

Not: ikinci kitabi varmissss ohh may gattt😲😍 bizim deli adamımız Don baba olmayı (kendi ilginç yollarıyla tabi😂) öğrenecekmiş. Ahahaha şimdiden 2.kitap için aşırı heyecanlanmiş durumdayım. Umarim cabuk cikarisiniz devamini sevgili Pegasus :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »