Oniks (Lux, #2)

6 puan


Oniks-Lux 2 // Jennifer L. Armentrout

Lux serisinin ikinci kitabınıda okuyarak suyunu çekmiş bulundurmaktayım
1 ve 2 kitap arasında çok kararsız kalsam da Deamon'un bu kitapta daha çok olması ve öküzlüğü Katy'e devretmesi sevindirici oldu benim için..

Evet, kesinlikle rolleri eğiştirdiler bu kitapta. Katy daha başına buyruk,daha "ben bilirim" havalarındaydı. Sonrasında da tüm bedelini ödedi...
Daemon,Katy'i iyileştirdikten sonra tek beden olmaları hala devam etmektedir. Kalplerinin aynı anda atmasına ve ayrılamaz bir bütün haline gelmelerine sebep olumuştur.
Ama bu iyileştirmenin Katy'e verdiği en büyük zarar-kimine göre- nesneleri ve objeleri haraket ettirme gücüdür. Henüz bunları kontrol edememesi bir çok soruna yol açmaktadır.

Ve bu konuda kendisine yardıma gelen yeni çocuk! Katy'e ders vermeye başlar. Bu durum Daemon'un hoşuna gitmesede,bu çocuğa karşı olumsuz duygular beslemesine en gel olamaz.

Kasaba da da her zamankinden fazla Arum ve Savunma askerlerinin bulunması işlerini daha da zora sokacaktır. durumlar karışık bir hal alır ve Daemon'u süpriz bir ziyaretçi beklemektedir.

Kitabın sonunda ki bu süpriz misafir Lux serisinin üçüncü kitabını beklememizi zorlaştırdığı kesin ve umuyorum yayınevi sıcağısıcağına okumamızı mümkün kılar....

Yazar'ın hali hazırda bir serisi,MELEZ Sözleşmeleri kitabıda elimde hazır ve okunmayı bekliyor ve ne yalan söyleyeyim ben bu serisini daha çok merak ediyorum ama beklemek zor olduğu için bu serinin son kitabının da çıkmasını bekliyorum :))

Yazarın hayal gücünü seveceksiniz,ben keyifle okudum ve bu yüzden dir ki TAVSİYEMDİR....

Serpil....

10 yıl, 10 ay

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »