Melez (Melez Sözleşmeleri, #1)

7 puan

Melez // Jennifer L. Armentrout

Çok uzun zamandır kitaplığımda kalan bir kitaptı. Okurken keyif aldığım,uzun bir süre okunmayı beklemiş olsada ikincisini kesinlikle bu kadar bekletmeyeceğime karar verdiğim ve genç okurlara hitap eden bir fantastikti..

Çok fazla fantastik kitap okumasamda yine bu ayarda okuduğum diğer fantastik serilere benzetmedim değil :) ama sanırım her konuda bu seri benim için artıları fazla olan,en önemliside kitap sayısı olarak yerinde olan bir seri..
Yazarın kurgusu ve kalemi okuru sıkmayan ve merak uyandıran kaliteye sahip ve bunu okurken yansıtmasını çok iyi biliyor...

Kısaca konusu;
Hematoi ırkı dedikleri tanrılardan oluşan yaratık !(yaratık değiller kesinlikle) lar dan oluşan bir soy, ve bu yaratıkların çocuklarına SAFKAN denliyor. Aynı zamanda Hematori ler ile ölümlülerden doğan çocuklarada MELEZ deniliyor.. Melezler eğitilip birer AVCI konumuna getiriliyor ve en baş düşmanları sayılan İBLİS'leri avlamakla görevlendiriliyor.

Üç yıl önce melez okuluna giden Alex,annesi tarafından bu bölgeden kaçırılıyor. Ama ne yazıkki üç yıllık süren özgürlük Alex'in Avcı olan Aiden tarafından bulunarak tekrar bölgeye geri getirilmesi ile sona eriyor.
Kaybı olan üç yılı Aiden'in eğitimleri ile kapatmaya çalışsada karşılarına çıkan engelleri aşmak da Alex'e kalıyor..
Ve en önemlisi,SAFKAN ve MELEZ antlaşmalarına göre,birbirlerini sevemez ve birlikte olamazlardı.. Peki aralarındaki etkileşime engel olabileceklermidir? en önemliside,ALEX'e gen bağı ile bağlı olan Apollyon Seth, buna izin verebileckmidir?

işte bu soruların cevabının bir kısmı MELEZ kitabında ve diğer kısmıda SAFKAN kitabında....
Severek okuduğum güzel bir fantastikti.. Fantastik seven okurlara tavsiye etmekten memnuniyet duyarım :)

SeRpiL....

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »