Mart Menekşeleri

10 puan

Emily Wilson bir yazardır. Kocası başka bir kadın için kendisini terk edince boşanırlar. Yengesi kendisini adaya davet edince de adaya gider. Kaldığı odada bir günlük bulur. Bir yandan günlüğü okuyup gizemi çözmeye çalışırken bir yandan da orada tanıştığı Jack ile yakınlaşmaya başlar.

Günlük Esther adında bir kadına aittir. Esther Elliot'a aşıktır ve nişanlanmışlardır. Ama Esther, Elliot’u başka bir kadınla görünce ne olduğunu öğrenmeden onu terk eder. Bir daha konuşmaz üstelik evlenir. Elliot'da askere gider. Esther Elliot’u hiç unutamasa da evliliğine devam eder bir kızı vardır. . Elliot gelince Esther’e haber gönderir gece gelmezse tüm ümidini kesecektir. Esther'de dayanamayıp gider ve birlikte olurlar. Kocasına bir türlü bunu söyleyemez üstelik hamiledir. Kocası öğrenince de kendisini evden kovar. Elliot'un yanına giden Esther onu arkadaşı ile görünce birlikte olduklarına karar verir. Esther'in peşinden gittiklerin de gördükleri tek şey Esther'in arabası ile uçurumdan düştüğü olur.

Emily'nin araştırmaları onun ailesi ile ilgili bilmediklerini öğrenmesini sağlar.
Esther’in kocası Boby’nin büyükbabası olduğunu öğrenir. Esther de Emily’nin gerçek büyükannesidir.
Emily bu olaylardan sonra yeniden yazmaya başlar. Üstelik Esther hakkında bazı gerçekler daha ortaya çıkar. Ayrıca yeni bir aşka da yelken açar.

Güzel bir kitaptı evet ama birini severken bir başkasıyla evlenme, sonra sevdiğin adamı unutamama olayından sıkıldım ben artık. Bunun dışında akıcı bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »