Leyla

Profil Resmi
10 puan

Herkesin bir şeyler öğrendiği, hayatına satırlarını kattığı bir kitap var ya, işte benim için bu kitap 'o'! O Leyla. O Bosnalı bir kız ve onun tüyler ürpertecek gerçek hayat öyküsü...
Şöyle bir özet geçersem, bu kitap savaşlarda toplama kampları olduğu zamanların ve onların içlerinde çürümeye mahkum edilmiş kadınlardan sadece birisinin yaşadıkları. En genci, en çok fiziksel ve duygusal şiddet göreni belki de. Leyla B'de-adı güvenlik nedeniyle değiştirildi veya saklandı- güneşli bir günde doğdu. Ya da güneş ona sadece bir kez doğdu. Çocukluğu külkedisi gibi geçen, aslında sorunlu bir ailenin arasında parlayan bir pamuk prensesti Leyla. Büyüdükçe herşeyi değişti ama tek bir şey değişmedi, hayali! B'den gitmek! Herşey böyle başladı işte, evinden uzaklaştığında bir akraba bozukluğu(!) yüzünden toplama kampına düşmesi ile.
Leyla benim çocukluğumun kitabı, annemin okuma ikazlarına rağmen okuduğum ve ağlaya ağlaya döktüğüm göz yaşlarım. Bu kitap Leyla'nın hayatı, bu kitap insanlığın çöküşü. Bir insan ne kadar alçalabilir onu gördüm. Bu kitabı okuyun, okutturun! Kız, erkek herkese bir şeyler katacak ve sizlere önerdiğim en ağlamalı kitap!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »