Küçük Tatlı Heyecan (Lucky Harbor, #2)

10 puan

Jill Shalvis’in “Küçük Tatlı Heyecan “ adlı kitabını bitirmiş bulunmaktayım .Öncelikle şunu söyleyebılırım ki , kitabın çevirisi çok akıcı .Okurken hiçbir zorluk çekmeden okudum .Tabi bazı yerler de kelime hataları vardı, tek tük ama onlar da , nazar boncuğu olsun .

Bu yazarın daha önce , “Aşka Yolculuk “ adlı kitabını okumuştum .O kitabı da çok beğenmiştim .Serinin ıkıncı kitabı olan “Küçük Tatlı Heyecanı ‘da “ çok beğenerek okudum .

Bu kitapta ; kız kardeşlerden Tara’nın yaşadığı olayları , sevdiği adam Ford ile yaşadığı birlikteliği ,kız kardeşleri arasında ki ilişkiyi ,otelın gelişim sürecini okudum .Ve Tara’yı bir sürpriz beklemekte .Ne olduğunu açıklayıp, okumayan kişilerin hevesını kaçırmak istemıyorum .
Ve şunu da belirtmek isterim ki olaylar arasında hiçbir kopukluk yok .

Bu kitabı okurken , çoğu yer de gülümsedım çoğu yer de duygulandım .Ayrıca bu kitabı okumak bende bir dilim çikolatalı pasta yemiş gibi yüzümde kocaman bir gülümseme oluşturdu .

Kısacası; ben bu kitabı okumayan herkese tavsiye ederim .Nemesis Kitaba da bu kitabı çıkardığı için çok teşekkürler , devamını , sabırsızlıkla beklıyor olacağım .Saygılarımla…

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »