Küçük Tatlı Heyecan (Lucky Harbor, #2)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Çok güzeldi...

8 puan

İlkini sevmiştim ama buna bayıldım:D Çok eğlenceli, dialogları çok komiktti. Nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bile 3.yü sabırsızlıkla bekliyorum.

10 puan

Jill Shalvis’in “Küçük Tatlı Heyecan “ adlı kitabını bitirmiş bulunmaktayım .Öncelikle şunu söyleyebılırım ki , kitabın çevirisi çok akıcı .Okurken hiçbir zorluk çekmeden okudum .Tabi bazı yerler de kelime hataları vardı, tek tük ama onlar da , nazar boncuğu olsun .

Bu yazarın daha önce , “Aşka Yolculuk “ adlı kitabını okumuştum .O kitabı da çok beğenmiştim .Serinin ıkıncı kitabı olan “Küçük Tatlı Heyecanı ‘da “ çok beğenerek okudum .

Bu kitapta ; kız kardeşlerden Tara’nın yaşadığı olayları , sevdiği adam Ford ile yaşadığı birlikteliği ,kız kardeşleri arasında ki ilişkiyi ,otelın gelişim sürecini okudum .Ve Tara’yı bir sürpriz beklemekte .Ne olduğunu açıklayıp, okumayan kişilerin hevesını kaçırmak istemıyorum .
Ve şunu da belirtmek isterim ki olaylar arasında hiçbir kopukluk yok .

Bu kitabı okurken , çoğu yer de gülümsedım çoğu yer de duygulandım .Ayrıca bu kitabı okumak bende bir dilim çikolatalı pasta yemiş gibi yüzümde kocaman bir gülümseme oluşturdu .

Kısacası; ben bu kitabı okumayan herkese tavsiye ederim .Nemesis Kitaba da bu kitabı çıkardığı için çok teşekkürler , devamını , sabırsızlıkla beklıyor olacağım .Saygılarımla…

9 puan

Küçük Tatlı Heyecan// Jill Shalvis

Kesinlikle ve kesinlikle ilk kitaptan çok daha güzel ve keyifliydi.
Şayet Tara ve Ford ikilisinin ilk kitapta ki gizemli geçmişleri ve okurlardan gelen yorumların güzelliği olmasaydı seriye devam etmeyecektim.
Tekrar tecrübe ederek, seri kitapların ilki ile karar vermemeyi kendime hatırlatmam gerekti.
Zira şimdi de son kitap, Chole ve Sawyer'ın hikayesini merak etmekteyim. Umuyorum kısa sürede çıkar ve taze taze merakımızı gideririz ;)

Tara,17 yıl önce gönül yarası çekerek, karnında evlatlık verdiği bebeği ile ayrıldığı Şanslı Liman'a,kız kardeşi Maddie'nin planları için geri döner.Ortak olan tek özellikleri Annelerinin kendilerine bıraktığı Şanslı Liman Oteli'ni lşletmeye başlayıp,para kazanmanın yollarını aramaktır.
Otel işleri yoluna girmiş ve Tara’nın da artık geri dönme zamanı yaklaşmıştır. Kabul etmesede geri dönmesine engel bir şeyler vardır.


Ve bu engelin adı kabul etmesede FORD’dan başkası değildir.
Yıllar önce yarım kalan ilişkileri,
karşılaştıkları anda diğer yarısını aramaya başlar.
Birbirlerinden uzak durmaya çalışmaları,dialogları, Tara’nın uzun zaman önce kaçmasına sebep olan sürpriz kişi geri geldiğinde farklı bir boyuta geçerek keyifli dakikalar yaşatıyor.

Kitabı okurken çok eğlendim,kız kardeşlerin kardeş gibi davranmaya çalışmaları keyif vericiydi…

Şimdi heyecanla serinin son kitabını merakla beklemekteyim….

Eğlenceli kitap arayanlara kesinlikle tavsiyemdir….

SeRpiL….

9 puan

yazarın ilk kitabı gibi bu kitapta çooook tatlı... eğlence, aşk ve tutku, ve deee bol bool keyifli diyaloglar kitabın tadına tad katmıştı... konu zaten çoook şekerdi... eski sevgililer eski aşklar okumayı pek sevdiğim konulardır... elimde bırakmak istemeyipte bırakmak zorun da kaldığım bir kitap oldu veeee aklım hep kitaptaydı... bitince de üzüldüm yahuu!!! biraz daha kalın olabilirdi bence ;) serinin son kitabı için çooook sabırsızım... mutlaka okuyun derim :)

Profil Resmi
7 puan

İlk kitaba göre sönük kaldı ama hala o kasabada yaşamak istiyorum ben :D

Profil Resmi
7 puan

İlk kitabı Aşka Yolculuk'ta olduğu gibi yazarın diyologları müthişti. Özellikle Küçük kardeş Chloe'nin konuşmaları tam bir şenlik. Kitap sanki olaylara birebir şahit olurcasına sizi sarıyor. Konusu zaten orjinal. Kısacası okursanız pişman olmayacağınız güzel bir romantik komedi.

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
7 puan

Okuması zevkliydi. Komik, hareketli ve yer yer sıkıcı konuları da ele alan sosyal bir kitaptı.

10 yıl, 11 ay
9 puan

çok sevimli bir romandı bende bu romandan sonra kızıma nasihat kutusu yaptım

10 yıl, 10 ay
8 puan

serinin 2. kitabı daha keyifliydi...romantik komedi çerezlik sevenlere tavsiye ederim...

7 puan

Güzel sıkılmadan okudum

9 puan

Tara'nın babası devlet için çalışan bir bilim insanıdır. Annesi ile babası boşandıktan sonra babası ile yaşamıştır. On yedi yaşındayken ilk kez annesinin yanına yaz tatili için Şanslı Limana gitmiştir. Marianada ise Ford ile tanışmıştır. Geldiği yerde ki çocuklara benzemeyen Ford'a hemen aşık olmuştur ve her gece onun teknesine kaçmıştır. Sorunlu bir yerden gelmiştir ve kendisini yalnız hissettiği dönemde kendisinin de aile problemleri olduğundan Ford onu anlamıştır. Çok geçmeden ilişkileri başlamış ve Tara hamile kalmıştır. Bebeğini doğurup koruyucu aileye vermiştir. Seneler boyunca Şanslı Limana gelmemiştir. Yoluna devam etmiş, üniversiteye gitmiş aşık bile olmuştur. Bir NASCAR yıldızı ile evlenmiştir. Eşinin seyahat, toplantı, reklamlarla dolu hayatını kendi hayatına uydurmak için tüm enerjisini harcamıştır. Ünlü birinin eşi olmanın zorluklarını yaşamıştır. Kendisi kaybolmuştur eşinin yanlış adam olduğunu anlamış ve boşanmıştır. Kendisi ile baş başa kalmak, nasıl biri olduğunu tekrar hatırlamak ister. Bebeği büyüyünce hastalanmıştır annesi ameliyatı ve masraflar için oteli Jax'e ipotek ettirmiştir. Ayrıca kızını evlat edinen aileye isimsiz bağışlarda bulunmuştur. Oteli üç kızına ve kalan her şeyini torununa bırakmıştır. Yıllar sonra otel için kısa süreliğine gittiği Şanslı Liman'da kardeşleri ile yeni bir hayata başlar. Ye beni kafede çalışır ve otelin tadilatı ile ilgilenir. Her şey yolundadır, tek problemi Ford'dur. Ford'u görünce ne yapacağını şaşırır, kendisinden geçer çünkü onu çok ister.

Ford Walker'in anne ve babası o küçükken ayrılmıştır. Babası onu terk etmiş, annesi ise birkaç kez daha evlenmiştir. Dünya çapında bir yelken uzmanı ve en yakın arkadaşı Jax ile oranın en popüler barı olan Aşk kulübesinin sahibidir. Artık dünya turuna çıkmaz. Kendisini eğlendirdiği sürece yarışmak için yaşamıştır. Yarış heyecanını sevmiş ona yaşıyor hissi vermiştir. Pişmanlık ya da gereksiz duygusallıklara sahip değildir. Hata yaparsa bundan ders çıkararak yoluna devam etmiştir. Bir şey isterse onu elde etmeye çalışmış edemezse onsuz yaşamayı öğrenmiştir. Tara altı ay önce geldiğinden beri birbirlerini tanımıyormuş gibi davranmıştır ama o zamanını geçmişe bakarak geçiren adamlardan değildir. İki ayağını da şimdiki zamanda tutarak yaşar. Bebeklerinin ikisinin ona sağlayacağından çok daha iyi bir hayatı hak ettiğini bildiklerinden bebeklerinden vazgeçmişlerdir. Bu onun için zor olmuştur ama Tara'yı kaybetmek daha zor olmuştur. Tara ile ilişkilerinde hatalar yapmış ve acısını içine gömmüştür. Acılarını gizleme konusunda çok iyidir. İlişkilere inanır ama kimseye bağlı kalamamıştır. Yeni yeni Tara tarafından yok sayılmamaya başlar. Tara'dan hoşlanıyordur ve onu çok ister.

Tara ise artık on yedi yaşında değildir ve Ford'un verdiğinden daha fazlasını ister. Onu yılardır takip etmiş son altı aydır da güncel hayatını takip etmiştir. Hala hayatı geldiği gibi yaşayıp, kimseyi uzun süre yanında tutmakla ilgilenmediğini bilir. Eskiden yürümediği için şimdide yürümeyeceğini düşünür. Aynı hataları yapmak istemez. Fakat hislerine daha fazla karşı koyamaz. Aniden kendisini geri isteyen eski kocası ve on yedi yıl sonra gelen başka biri daha olur.

Yine kasaba halkının eğlenceli olduğu duygulandıran, eğlendiren güzel bir kitaptı. Bölüm başlarında olan annelerinin nasihat kartları ile dolu olan kutuyu yangında kaybetmişlerdir ve bu kez Tara kızı için yapar. Bölüm başlarında bunları okumak ise ayrı güzel.

geri ileri