Koru Beni

7 puan

Judith McNaught çevrilmiş tüm eserlerini okuduğum, ne yazarsa da okuyacağım hayranlık duyduğum bir yazar.

Uzun zaman sonra onun kaleminden bir kitap okumak heyecanlandırdı. Yeni kitabı bana bu türü okumayı sevdiren historical aşk romanlarından değildi ama olsun Judith bir kitap yazdıysa o kitap okunur baş tacı yapılır anlayışı var bende.

Koru Beni de şöyle bir sıkıntı var ama bence. Arka kapak eksik ve yanıltıcı. Sadece kadın karakter ve ölen kocasıyla ilgili gizemden, polisiye olaylardan bahsediyor. Oysaki kitap da geçmişten gelen gizemli, tehkeli ve aşık bir adamda var. Ki zaten bu kitap şu an benim kalbimi titreten bir etki bıraktıysa sebebi bu adam.

Kitap bence iki kısımdan oluşuyor. Micheal Valente'nın neredeyse hiç olmadığı sabır sınavı verdiren ilk 250 sayfa ve Micheal Valente'nin kitabı alıp götürdüğü, beni hayran bırakan son 283 sayfa.

Konu, kurgu güzeldi evet ama ben aşk okumak istediğim için ilk yarı çok sıktı. Polisiye sevenler memnun kalabilir belki ama ben ikinci yarıyı unutulmazlarım arasına alıyorum.Çünkü ikinci yarı hem polisiye hem aşk. Ayrıca diyorum ki; Judith erkekleri siz nasıl karizma adamlarsınız. Aşk haneme yeni bir isim hatta iki isim daha eklemiş olabilirim :)

Biri Micheal biri de dedektif Mack.

Yeni dedektif Sam ile, onun şefi, amiri Mack arasındaki aşk da harikaydı. Hattta bazı yerler esas çiftten de heyecan uyandırıcıydı.

Kısacası seviyorum ben Judith okumayı :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »