Kördüğüm

10 puan

Dylan ve Ronnie bir gazetede köşe yazarlığı yapan iki rakiptir. Ronnie'nin istediği işi Dylan alınca rekabet daha da artmıştır. Ronnie haftalık köşesinde şikayetler yazmaya başlamış ve erkekliği sayesinde Dylan'ın işi aldığını söylemiştir.
Dylan'da kendi sütununda aynı sertlikte cevap vermiştir. Ronnie için kendisine uygun bir iş yapıp dantel örmesini veya kozmetik reyonunda tezgahtarlık yapmasını söylemiştir. Atışmalardan sonra meydan okumalar başlamıştır. Ronnie bungee jamping, buz hokeyi maçında kalecilik,maraton,rafting,dövme yaptırmıştır. Dylan paraşütle atlama,bacaklarına ağda,dağa tırmanış yapmıştır.Motorcuların takıldığı kötü bir barda pembe bir Hawaii gömleği altın rengi bisikletçi şortu giyip kadınların sevdiği pembe külot isimli bir kokteyl bile ısmarlamıştır. Bu kaburgalarının ezilip,bir gözünün morarmasına sebep olmuştur.
Hiçbiri yetmemiş sürekli kadın erkek hangisinin daha üstün olduğuna dair atışmışlardır. Ronnie kadınların erkeklerin yaptıklarını yapabileceğini savunurken Dylan erkeklerin yapabileceğini savunur. En son Ronnie Dylan'ın örgü öremeyeceğini söyleyince Dylan örgü öğrenme işine girişir.Kitap,şiş alır yaşlı büyükannesi bu işi yapabiliyorsa oda kesinlikle yapabilirdi. Ne kadar zor olabilirdi ki? Bu düşünceyle hemen çalışmalara başlar fakat ne yaparsa yapsın olmaz tekrar başladığı noktaya döner. En son arkadaşlarının önerisi ile ders almak için bir örgü grubu bulur ve orada da karşısına çıkan kişi Ronnie olur.

Ronnie ile ikinci bir iddia oluşturur. Ronnie'nin kendisine örgü öğretemeyeceğine dair bir iddia. Ayırdığı zaman için ödeme bile yapacaktır. ikili arasında ki çekimi anlayan arkadaşlarda devreye girince dersleri Ronnie vermeye başlar. İkili bir yandan atışırken bir yandan da yakınlaşmaya başlar.

Kitabı çok sevdim eğlenerek okudum . İkiliye ve arkadaşlarına bayıldım. O kapışmalar harikaydı.Ve Dylan harikaydı...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »