Kördüğüm

Öfkeleri sonsuza dek sürecek mi?
Yoksa AŞ...K her düğümü çözecek kadar güçlü mü?

Birbirine rakip iki köşe yazarı,gelecekte başlarına gelecekten habersiz bir şekilde gazetedeki köşelerinden birbirleriyle iddialaşmaktadır.

Örgü örme üzerine bir iddiaya tutuştuklarındaysa kaderin,hayatlarını değiştirecek ağları ilmek ilmek örmekte olduğundan habersizdirler.

Bu ateşli aşkla baştan çıkacak,serinin ikinci kitabını sabırsızlıkla bekleyeceksiniz...

Öfkeleri sonsuza dek sürecek mi?
Yoksa AŞ...K her düğümü çözecek kadar güçlü mü?

Birbirine rakip iki köşe yazarı,gelecekte başlarına gelecekten habersiz bir şekilde gazetedeki köşelerinden birbirleriyle iddialaşmaktadır.

Örgü örme üzerine bir iddiaya tutuştuklarındaysa kaderin,hayatlarını değiştirecek ağları ilmek ilmek örmekte olduğundan habersizdirler.

Bu ateşli aşkla baştan çıkacak,serinin ikinci kitabını sabırsızlıkla bekleyeceksiniz...


Değerlendirmeler

değerlendirme
9 puan

Çok eğlenceli, romantik, tutkulu...

11 yıl, 10 ay
10 puan

romantik komedi okumayı seven herkese şiddetle tavsiye ederim... konusu çook şirindi.... karakterler çok iyi kurgulanmıştı... erkek karakter de aşık olunası bir adamdı... kadın karakter son derece güçlüydü... yan karakterleri de çok sevdim... içindeki aşk ve tutku vaaayyyy dedirtecek kadar güzeldi... karakterler arasında ki diyaloglar çok komikti... gülmekten neredeyse düşecek kıvama geldiğim yerler oldu... özellikle erkek karakterin örgü örme çablarına bayıldımmm....çok güzel vakit geçirdim... keyfime diyecek yoktu kitap elimdeyken..... okuyun! okuyunnn!!! okuyunnnn!!!!! çok seveceksiniz :)

11 yıl, 11 ay
8 puan

Kördüğüm -Heidi Betts
Orjiinal Adı: Tangled Up İn Love

Üç kitaplık bir seri ve Chicks with Sticks Serinin ismi
1.Tangled up in love
2.Loves Me, Loves Me Knot
3.Knock Me for a Loop

Üç erkek arkadaşın hikayelerinden oluşuyor incelediğim kadarıyla ve puanları bence iyi ..
Birinci hikayede Dyla ve Ronnie
ikinci hikayede Jenna ve Gage
Üçüncü hikayede ide Grace ve Zack

Üç çiftin hikayesi..İlk hikaye Dylan Ve Ronnie'nin hikayesini çok eğlenceli,romantik buldum..Tam da benim istediğim gibi bir aşk vardı ortada..Birbirlerinden ölesiye nefret eden bu iki kişi ikiside köşe yazarı idi..İkisinin de amacı ilerde daha da yükselmek..Ama köşe yazılarından başlayan iddialaşma sonunda işin içinde çıkılmaz boyuta geliyor..Örgü kulübüne üye olan Ronnie sonunda bu sonu gelmez iddialaşma ve inatlaşmayı örgüye getiriyor..Çünküü Dylan'ın sonunda rezil olacağından adı gibi emin:))

Amaaa işler hiç de öyle gitmiyorrr ve Dylan Ronnie'nin karşısına hiç de umulmadık bir teklif ile çıkageliyor!!!..Bir ay için örgü dersi vermesi için para bile teklif ediyor!!!..Bizim tasarruflu hatta hasisi kızımız da bunu kabul ediyorrr..

Bu arada ikilinin inatlaşmasına hiç umulmadık bir kişi el altından müdahalede bulunuyor..Charlotte o da örgü kulübünde bulunan yaşı nilerlemiş ama iş bitmemmiş hanımlardan birisi..Ama Ronnie ve Dylan'ın arasındaki çekimi görecek kadar da tecrübeli..Bu ikilinin örgü derslerinde kullanmaları için Sihirli Örgü Çıkrığından başlarına çorap örer gibi yün eğiriyor..Vee Ronnie'ye veriyorrr..

gerisini kitaptan okuyunnnn..Ben çok sevdim bu hikayeyi:))
Tam da kafa dağıtmak eğlenmek için bire bir romanlardan..Tavsiye ederim!!!!..

11 yıl, 11 ay
8 puan

Çıkrık nerden bulabilirim acaba ? Yanlış anlaşılmasın ben evliyim zaten,bekar kızkardeşim ve kuzenler için gerekli :)))

Çok iyiydi yaa <3

Dylan ve Ronnie

11 yıl, 10 ay
10 puan

Lisa Kleypas'a katılıyorum, bence de 2012 yılının en iyi romantik komedilerinden biri olacak bir kitap :)))

Pazar sabah başladım bir günde bitirdim... Sistersım ile aynı anda okuduk, çok ama çooook eğlendik. Yazarın anlatımına bayıldım... Karakterler beni gülmekten yerlere serdi... Dylan yani erkek karakterimiz oldukça şirin ve yakışıklı :) Ronnie kadın karakterimiz çok sıkı, çok çalışkan ve BUZZZ GİBİ :)

İki rakip köşe yazarının atışması, Dylan'ın örgü örmeyi öğrenmesine kadar uzanıyor ama bu arada birbirlerine neler yaptırmıyorlar ki :)))
Dylan örgü örmeyi öğrenirken ve Ronnie öğretirken aslında birbirlerine aşkı öğretiyorlar♥♥

Diyalogları çok eğlenceli, sizi gerçekten güldüren bir kitap...
Kitap çok akıcı, esprili, eğlenceli, tutku ve aşk dolu... Yan karakterler çok iyi... ÇEVİRİ MUHTEŞEM... KAPAK RESMİ ZATEN MUHTEŞEM :))
Her şeyiyle alıp okumaya değer bir kitap...

Özellikle ROMANTİK KOMEDİ OKUMAYI SEVERLERİN ÇOK AMA ÇOK SEVECEĞİ BİR YAZAR VE KİTAP....

Ephesus Yayınları'na bu harika roman için sonsuz teşekkürler :) Devamı için bizi fazla bekletmeyin lütfennn :))

11 yıl, 11 ay
10 puan

Ah kördüğümm bitti. Ben bu kitaba bayıldımmmm.
Ay en baştan sıcacık bir romandı. Çokça güldüm,eğlendim. Ronnie -bizim cici kızımız-, Dylan'dan -yakışıklı erkeğimizden- nefret ediyor ve birbiriyleriyle yarış içindeler
Ronnie ve Dylan'ın o çekişmeleri sonucunda en son ki iddia Dylan'ın örgü öğrenmesi idi...Tabi şans o ki özel ders hocası RONNİE! :)
Daha ilk baştan okumak istediğim bu kitabı bitirdiğimde yüzümde kocamaaaan bi gülümseme oldu. Ki olmaması elde değildi. Hani kitap öyle akıcı,dili o kadar sade ki insana gel beni oku diyor resmen.
Dylana ba-yıl-dııııımmmm. Ronnieye ba-yıl-dıııııııımm. Ve en sevdiğim karakterlerden biriside Charlotte hala. Bu kadın sihirli resmen. Daha doğrusu çıkrık sihirli. Çıkrık ne diye sorarsanız,söylemem. Okuyun ve görün. Çünkü en keyif aldığım ve hiç beklemediğim bir şeydi.
Diyaloglar o kadar güzeldi ki okumaktan keyif aldım.
Ve okumayanlara tavsiyem hemencecik okuyun.

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
8 puan

veeee Kördüğüm biter ! Beni de yıkar geçer, bitirir. :)
Yazar işin de usta olunca kitabın bitmesi için günler değil sadece saatler geçiyor.
Ronnie ve Dylan. İki köşe yazarı. İkisi de inatçı, dik kafalı ve her ne kadar birbirlerini arzulasalarda duygusal ilişkiden kaçınan iki tip. Ve en sevdikleri şey ise birbirleriyle iddalaşmak:
'' Ronnie buz hakeyi maçında kadın olduğunu gizleyerek hakemlik yaparsa, Dylan bacaklarına ağda yapar. O zaman Ronnie'de maratona katılır.'' Vesaire... Vesaire...
Ve örgü örme üzerine bir iddaya tutuştuklarında kader de ağlarını örer.

Kitap çok güzel başladı... Gülmekten okuyamadım bile. Öyle eğlenceliydi ki. Fakat ilerleyen sayfalarda yataktan çıkamaz oldular. Yazarın dili ve elbette ki çeviri mükemmel, seni alıp götürüyor. Fakat yataktaki eğlenceleri çok uzun sürdü. Oku Allah oku; tavşanlar gibiler ! Kimi yerlerde yataktaki faaliyetlerini okumaktan sıkıldım. Azıcık olay olsun dedim. Fakat kitaba karşı koyabilmek ne mümkün. Bu kadar etkileyici karakterler, gülmekten nefes almamı zorlaştıran diyaloglar varken kitap ateşini yükseltir aklını başından alıverir. :) :) :)

Serinin ikinci kitabı için gözüm yolda ! Kördüğüm'ü size şiddetle tavsiye ederim fakat 18 yaşından küçükler için de uygun bir kitap olmadığını belirteyim.

8 puan

Çok eğlenceli bir kitaptı ama başlarındaki çekimeye yazar biraz daha yer verseydi tadından yenmezdi :))

11 yıl, 11 ay
10 puan

Tek kelime ile harika bir kitaptı. Uzun zamandır bu kadar eğlenceli bir kitap okumamıştım. Benim favori hikayelerim genellikle erkeklerin bayanlar için uğraştıklarıdır. Bu hikayeyede de aynısını görüyoruz (ki ben tam tersinin olacağını düşünerek de okumaya başlamıştım). Dylan'ın tavrı çok güzeldi. Birşeylerin kafasına dank ettiği ve Ronnie'nin tepkisinin aklına geldiği an çok güldüm. Kitabın son 10 sayfası bana göre en duygusal en güzel yeriydi. Charlotte Hala'ya bayıldım. Kızlardan gizli yaptıkları çok hoştu. (Çıkrık meselesi).

Ephesus yayınlarından okuduğum ilk kitaptı ve çevirisine bayıldım. Son derece akıcı bir dille çevrilmiş. Okurken sayfalar su gibi aktı. Serinin diğer kitaplarını merakla beklemekteyim. Umarım yayınevi bizi çok bekletmeden yayınlar.

11 yıl, 11 ay
Profil Resmi
10 puan

Yapılan bütün güzel yorumları sonuna kadar hakeden bir kitaptı.
Romantik,tutku dolu ve bazende insanı duygulandıran harika bir eser okudum.
Küçücük bir alıntı:):):)
‘’’Dylan,onun barın çevresinde bulunduğu herhangi bir nesneyi kendisine saplamasını göze aldı ve kolunu bırakmadı.
‘’Düşünüyorum da…’’
‘’Zor olmuştur senin için…’’
Dylan somurtup ağzının bir tarafıyla bunu hiç eğlenceli bulmadığını gösteren bir hareket yaptı.’’Aman ne komik...’’

İşte her şey bu konuşmadan sonra başlıyor aslında…
İki düşman köşe yazarının aslında içten içe birbirlerine duydukları tutkuyu iliklerinize kadar hissediyorsunuz ve bu tutkunun zamanla her bir duyguyu nasıl gün yüzüne çıkardığına şahit oluyorsunuz. Diyaloglar o kadar sahici ve içten ki tek bir söz bile ,’’Hadi canım burda bu cümleyi hiç kimse kullanmazdı ‘’ demiyorsunuz.

Bizim karşımıza neden bir tane bile Dylan çıkmıyor sanki...Yemin ederim öyle bir erkek için popoma dövme yaptırabilirdim:D:D:D (Şaka bir yana bu popo ve dövme olayını okuyan herkes çok iyi anlayacak ve epey gülecek bence)

Yazarların kaleme aldığı çoğu kadın karakteri sevmeme rağmen bu kitapta her şey benim için tersine döndü.
Ronnie’ye bayıldım , geçmişinden ders alıp geleceği için endişe etmesi bana o kadar yakın geldi ki … Çünkü düşündümde şuanda bizlerde onun hislerine benzer şeyler yaşıyoruz günümüzde… Ama en güzeli de ona hayatın aslında korkulmayacak yönlerini gösteren adama duyduğu aşktı beni etkileyen…
Lısa Kleypas ‘ ın da dediği gibi ‘’ Yılın en eğlenceli romantik hikayesi’’
Bu kitap için çok yorum yapıldı ve çok beğenildi bu da benim kitabı iyice merak etmeme neden oldu şimdi düşünüyorum da iyi ki merak etmişim , gerçekten benim için çok tatlı bir değişiklik oldu eğer ara vermeden okusaydım sanırım bir günde biterdi. Her sayfasını gülümseyerek çevirdim ve asla sıkılmadım. Okuokuda en çok satanlar listesinde hala yerini koruyor bud a aslında pek söze gerek olmadığını ortaya koyuyor.

Herkesin okumasını tavsiye ederim gülmek ve içinizin kıpır kıpır olmasını istiyorsanız acele etmelisiniz :)♥


Baskı Bilgileri

279 sayfa
Ephesus Yayınları tarafından yayınlandı



Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

tuğçe*
1 kişi

Okumuşlar

hatice2386 Hikari cuburcu ESİLA Kayla_Oz
227 kişi

Okumak İsteyenler

Sinestet volkan1k Elif zeeyneep a-sibel
72 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski