Kördüğüm

Profil Resmi
8 puan

veeee Kördüğüm biter ! Beni de yıkar geçer, bitirir. :)
Yazar işin de usta olunca kitabın bitmesi için günler değil sadece saatler geçiyor.
Ronnie ve Dylan. İki köşe yazarı. İkisi de inatçı, dik kafalı ve her ne kadar birbirlerini arzulasalarda duygusal ilişkiden kaçınan iki tip. Ve en sevdikleri şey ise birbirleriyle iddalaşmak:
'' Ronnie buz hakeyi maçında kadın olduğunu gizleyerek hakemlik yaparsa, Dylan bacaklarına ağda yapar. O zaman Ronnie'de maratona katılır.'' Vesaire... Vesaire...
Ve örgü örme üzerine bir iddaya tutuştuklarında kader de ağlarını örer.

Kitap çok güzel başladı... Gülmekten okuyamadım bile. Öyle eğlenceliydi ki. Fakat ilerleyen sayfalarda yataktan çıkamaz oldular. Yazarın dili ve elbette ki çeviri mükemmel, seni alıp götürüyor. Fakat yataktaki eğlenceleri çok uzun sürdü. Oku Allah oku; tavşanlar gibiler ! Kimi yerlerde yataktaki faaliyetlerini okumaktan sıkıldım. Azıcık olay olsun dedim. Fakat kitaba karşı koyabilmek ne mümkün. Bu kadar etkileyici karakterler, gülmekten nefes almamı zorlaştıran diyaloglar varken kitap ateşini yükseltir aklını başından alıverir. :) :) :)

Serinin ikinci kitabı için gözüm yolda ! Kördüğüm'ü size şiddetle tavsiye ederim fakat 18 yaşından küçükler için de uygun bir kitap olmadığını belirteyim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »