Kördüğüm

5 puan

bu kitabı tavsiye üzerine okudum ve tabii kapağına bayıldım:) aslında ne söylesem spoiler vermiş gibi olmaktan korkuyorum gerçi okurken de uyarılar çıkıyor karşınıza da dikkate almayın yolnuzua devame din aksi halde kendinizi tahmin etmeye zorlarsanız şekil A benim gibi sıkılabilirsiniz:) birtakım tahminler yürütebiliyorsunz bu hikayede ama herşey tahmin ettiğiniz gibi olmayabilir:( kaç gün oldu hala aklımda dönüp duruyor hele sonu şok etkisi yarattı bende okuyun hayatın gerçekleriyle yüzleşmekten korkmayın derim.

8 yıl, 6 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 4 arası yorum gösteriliyor, toplam 4 yorum.
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Hocam notunuz çok kıt sanki ;))

8 yıl, 6 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

öyle mi dersiniz hep bana aynı yönde uyarı geliyor daha önce de siz mi demiştiniz hatırlamıyorum da acaba diye düşünüyorum sonuç yok o kadar değilimdir biraz olabilir belki ama tahminlerimde yanılsaydım bu kitap gerçekten de güzeldi belki alan tanıdık olduğundan , bu yönde başka eserler okumuş olmaktan belki yine de şaşırdım gerçi sonunda:))

8 yıl, 6 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

ben teşekkür ederim yorumlarınız çok yerinde tespitler içeriyor:)) ben de kendi halinde kitap okuyan biriyim:)) popüler kitaplar bazen aynı etkiyi vermiyor bende de aynen. ama haklı olduğunuz noktalar eğer kült bir kitap değilse değerlendirmemi ona göre yapıyorum; okurken ne hissediyorum, ne kadar sürede bitirdim, öyküsü herhangi bir mesaj veriyor mu, hikaye örgüsü geçişleri nasıldı, diye düşünerek genelde bu noktalara değinerek hakkını vermeye gayret ediyorum diyelim:) ben de sizin görüşlerinize saygı duyuyorum:)) vikitap gerçekten de çok güzel bir site yıllardır üyeyim takip ediyorum:)

8 yıl, 6 ay     
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.

Yanlış anlamayın.Ben profesyonel değilim.Burada kendi halinde evinde kitap okuyup, düşüncelerini paylaşan bir kitapkurduyum. Amatörce duygularımı paylaşıyorum . Sizi de takip ettiğim için çok beğenseniz bile fazla yüksek not vermediğinizi biliyorum. Bazen bana da oluyor herkesin çok beğendiği bir kitap, benim hoşuma gitmiyor. Yani kısacası bu sizin fikriniz, bende saygı duyuyorum. Bu arada VİKİTAP'a da teşekkür ediyorum bizlere bu imkanı verdiği için :)))

8 yıl, 6 ay     
« geri ileri »