Kördüğüm

8 puan

Çıkrık nerden bulabilirim acaba ? Yanlış anlaşılmasın ben evliyim zaten,bekar kızkardeşim ve kuzenler için gerekli :)))

Çok iyiydi yaa <3

Dylan ve Ronnie

11 yıl, 11 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 1 arası yorum gösteriliyor, toplam 1 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Kördüğüm__Heidi Betts SONUNDA OKUDUM VE BİTİRDİM ;)

İlk çıktığı andan beri zaman kolladım okumak için..Ama o kadar çok beğeneni ve okuyanı vardı ki,tabiri doğru olacaksa "ortalık durulsun" istedim :) ve her zamanki gibi en doğru kararı vermişim ;) (üzgünüm mütevazicilik oynayamayacağım ;) )

Ronnie Chasen,köşe yazısında atışmaya başladığı Dylan Stone'e karşı müthiş bir kin beslemekte..Duygusuz herifin teki olduğunu düşünür ve onu ezmenin her türlü yollarını arar...Erkeklerin yaptığı herşeyi bayanlarında yapabildiğini ispatlamak artık,birbirlerine köşe yazılarında yazdıkları atışmalardan çok,üstünlük savaşına dönüşür..
En son kendini ispat etmesi gereken,bayanlara özgü olan Örgü Örme işini, Erkeklerinde yapabildiğini kanıtlaması gereken Dylan da kalır...
Bu kez Dylanı zor bir savaş beklemekte,zira değil şişleri tutmak,yumakları bile karıştırmadan tutamaz :) bunun için özel ders alması gerekse bile savaş başlamıştır...Şansa bakın ki,Müttefiiği de Ronnie'den başkası değil... ;)

İşte bütün macera böyle başlar..üstünlükler,gazeteci ruhu ile yapılan sataşmalar ve tutkuyu kapılıp asıl amaçdan sapmadan galibin kim olacağını görmek,kimsenin bilmediği bir sonuç...
(okuyanların dışında elbette ;) )

Dialogları Çok keyif alarak okudum,birbirleri ile bir yıl süren atışmaları "ben olsaydım paraşütle atlarmıydım" gibi sorularıda beraberinde getirdi..

Kısaca "SEN NE YAPARSAN BEN DAHA İYİSİNİ YAPARIM" oyunlarını okumak,sizlere sunacağım tek tavsiyem ;)

11 yıl, 11 ay     
« geri ileri »