Kördüğüm

10 puan

... en temiz ruhların bile içinde bir parça karanlık vardır.

Şimdi hikayenin neresinden başlayayım yada neresinden tutayim bilemiyorum. Başlarda ilk sayfalarda bu kitabi okurken bir.parça sıkılıcam diyordum. Sonra kitap bitti ve ben ne olduğumu nasil bittiğini hangi ara kitabi tukettigimin farkina açıkcasi varamadim.

Nasil varacktim inu bile bilmiyorum. Kitabin ilk sayfalarina aldanip elinden birakanlar varsa eyer sakin sakin aman ha diyeyim sakin birakmayin. Yazar.oyle bir yazmiski sizi icine nasil hapsoldugunuzun farkina.dahi varamiyacaksiniz .

"Cılız dal rüzgarda sallanıyor ama damla olduğu yerde kalıyor. Eğer bir biz saçağı dayanabiliyorsa , belki ben de bir parça kalmış sağlam aklıma tutunabilirim."
(Syf.12)
....
Naomi'nin tam olarak kitap sonuna kadar yasadiklarini cozemiyecekiniz. Kitap bittigindeyse " hadi canim sende, Oha ! Nasil yani ya " gibi naralar belkide daha fazlasi istemsizce agzinizdan.kacacak eminim :D

" Huzurlu bir an istiyorum, sadece ... var olmak için. Hatiralar yok. Sozler yok. Aci yok. Sessizlik."
....
Allahim kitabi anlatmadan nasil bahsedicegimi bir turlu cozemiyorum. Okurken devamli aklimda olusturdugum senoryalarida.soylemek istemiyorum. Bu kitaba dalr hic bir bilgiyi sizinle paylasmak dahi istemiyorum. Cunki bu kitabi alip okumanizi istiyorum. Eminolun "Kördüğüm" adini bire bir tasoyan bir kitap. Yabanci Yayinlari yine kendini asmia ve harika bir.kitabi bizlerle buluaturmus.

"... en.temiz duygularin bile icinde bir parca kotuluk vardir. Fark etmek zor olabilir. Belki de bunu dunyadan saklama sanatinda mukemmellesmislerdir. Ya da belki zihinlerinin kuytu kosesinde saklidir. Ama vardir. Dunyada yaralanmamis hic kimse yoktur.
(Syf.108)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »