Kayboluş

5 puan

Vasat bir kitap daha çıktı karşıma Ken Grimwood'dan bana. Sil Baştan kitabından sonra aynı tempoyu hiçbir kitabıyla yakalayamadım ve artık ona karşı tüm umutlarım da bu şekilde yitip gitti.
Aslında değinmek istediği konu güzel , beynin keşfedilmemiş alanlarına takılan elektrotların insanda ne gibi bir tepkimeye yol açmasını deneylemeye çalışırlarken yazar burada hayal gücünü kullanıp bir kurgu oluşturmaya çalışmış. Ama bir şekilde çok yavaş işleyen ve tempoyu yüksek tutamayan bir kitap olmuş. Elektrotların ilk işleyiş kısmı çok ilgimi çekip yüksekçe sayfa sayısı okumama sebep olmuşken sonrasında aynı ilgiden yoksundum.

Bu yazara bakmak istiyorsanız sadece Sil Baştan adlı kitabını önerebilirim , keyifli okumalar.

9 yıl, 8 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 2 arası yorum gösteriliyor, toplam 2 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

tam olarak anlayamayınca beğenemiyor tabi insan kitabı. bir daha okumanız gerekiyor bence. anlamadığınız mevzular olduğunu görüyorum. sizin gibi anlayamayan bir sürü insan da gördüm, yalnız değilsiniz yani.

biraz daha sakin biraz daha yavaş okuyup, okuduğunuzu anladığınızda keyif alacağınızı düşünüyorum. düz basit bir roman değil bu kitap.

9 yıl     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Bu kitaba tekrar zaman ayırabileceğimi düşünmüyorum. Kitap baştan sona anımsadıklarım içerisinde tam olarak mevcut ama farklı bir nokta göremedim hatırlanması gereken
Buyurun söz sizde.

8 yıl, 11 ay     
« geri ileri »