Karanlık Dokunuş (Scandal & Scoundrel #3)

7 puan

Haven Dükü Malcolm iki yıl yedi ay önce terk edilmiştir. Karısını düşünmeyi bıraktığı bir zaman hiç olmamıştır. Onu aramıştır aramaya da devam etmeye kararlıdır fakat daha fazla beklmesine gerek kalmaz Lordlar kamarasına aşık olduğu tek kadın düşes Seraphina gelir üstelik boşanmak istiyordur.

Malcolm tüm kadınların oyunbaz olduğunu, aksini düşünen tüm erkeklerin sağduyudan yoksun olduğunu öne sürerek tüm evlilik kurumunu yerdikten hemen sonra Sera ile tanışmıştır. Hemen onunla evlenmeye karar vermiştir. Görüşmeye başlamışlardır ve dedikodular çıkmaya başlamıştır. Sera'nın annesi dükün onunla evlenmeyeceğini kız kardeşlerinin de mahvolacağını düşünür ve kardeşlerini bu utançtan kurtarmasını ister. Malcolm zaten evlenmek istiyordur fakat Sera ile birlikteyken ikilinin annesi gelir ve Malcolm tuzağa düşürüldüğünü düşünür. İkili evlenir fakat Sera hamileyken aldatıldığına şahit olur ve bebeğini kaybeder. Sera ölümden kurtulmuştur fakat bir daha çocuğu olmayacaktır. Dükün annesi varisi olması için daha iyi bir soyağacı olan biri ile evlenmesini ister. Malcolm ise karısından başkasını istemediğinden annesine karşı çıkar. Fakat annesi oğlunun bir varise ihtiyacı olduğunu ve bunu ona veremeyeceğini fakat başkasının yapabileceğini Sera'a söyler ve gitmesi için ona destek olur. Sera'da gider.

Seneler sonra Sera kocasını daha az mükemmel göreceğini ummuş ve onu unutmaya hazır bir halde dönmüştür. Gittiği zaman ki kadın değildir. Boşanmak kolay değildir. Bir kocanın sadakatsizliği boşanma sebebi olmasa da kadının sadakatsizliği boşanma sebebidir. Sera bu şekilde boşanmak ister. Malcolm ayrılmak istemez nihayet karısını bulmuştur, sadece onu ister. Bu yüzden Sera'dan kendisine altı hafta vermesini ister. Parlamento tekrar oturuma başlayana kadar yedeğini bulmasını ister. Sera yerine geçecek kişiyi arayacaktır. Bu sürede karısını ikna edecektir. Geçmişte yaptıklarından dolayı fazlasıyla pişmandır ve akıllanmıştır.
Mücadele bir süre devam etse de ikili birbirinden çok fazla uzak duramaz ve bol çocuklu bir finalle kitap biter.

Daha büyük beklentim vardı beklentimi karşılayamadı kitap, daha basit kaldı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »