Karanlığın Sol Eli

9 puan

Kitabı okurken duygudan duyguya sürükledim. Yazarın zekasına hayran oldum. Kızdım, sıkıldım, heyecanlandım, hüzünlendim ama sonunda iyi ki okumuşum dedim. Kitapla ilgili o kadar çok şey söyleyebilirim ki... Tüm bu okuma süreci benim için zorlayıcı geçti. Farklı bir dünya, farklı zaman kavramı,farklı bir toplum yapısı. Buna rağmen bu eseri ortaya koyan yazara hayran kalmamak elde değil.
Kış gezegenine, başka bir gezegenler topluluğudan bir elçi gelmesi ile burada ki yapıyı görmeye başlıyoruz. Bu gezegende kişiler cinsiyetsiz hatta gelen erkek elçi onlara göre sapkın. Gezegen deki hayatta bu androjen yapı gibi. Herkes herşey ama herkes hiçbir şey. Kitabın devamı ise hem karmaşa hem de bir macera...
Kitabın konusu ile ilgili yazdıklarımdan birşey anlamamış olabilirsiniz. Kitabın arka kapağından okuyun. Hissettirdikleri ise; geceyarısını geçmesine rağmen halen kitabı düşünmemden pay biçerseniz eğer paha biçilemez. ☆Kitabı okuyacaklara önerim ise; tüm değer yargılarınızı, insanlığınızı bir kenara atın. "Hayatı mümkün kılan şey sürekli,dayanılmaz belirsizliktir; yani bir sonra ne olacağını bilememektir." "Ulaşılacak bir sonu olan bir yolculuk iyidir ama asıl önemli olan yolculuktur."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »