Kalbin Ateşi (Ateş Serisi-3)

10 puan

Sen senelerce bekle, sonra kitap bir çırpıda bitsin olacak şey mi :( Tee Temmuz 2012 de Aşkın Ateşi'ni okuduğumdan beri muzip, sempatik ve bir o kadar da karizmatik Stephan Ramsey'in aşık olacağı anı bekliyordum. Arkadaşları bir bir aşık oldukça onlara takılan o adamın kendi aşkını okumak istiyor ve bu sefer o alaycı adamın arkadaşlarının diline düşeceği anları okumayı hayal ediyordum :)

Ve Kalbin Ateşi işte benim o hayallerimi gerçekleştiren kitap oldu :) Bir kere serinin en tutkulu kitabıydı ve Stephen'dan da ancak böylesi beklenirdi. Davina gibi bir cadı ile karşılaştığında kaderi çizildi ama adam öyle bir adam ki cadıyı bile çekiciliğiyle yola getirip, değiştiyor. Tabi kendi yola gelişini okuması ayrı bir tat veriyor.

Kitap boyunca Stephen'in zeki çıkarımları, akıllı cevapları, alaycılığı ve gülümsedikçe ortaya çıkan gamzesiyle eridim bittim :) Tam bir pislikti ama pisliksever yanım ona bu şekilde daha da hayranlık beslememe neden oldu. Zaten ben böyle adamların yola gelişini, pismanlıklarını okumayı tercih ediyorum. Gerci Stephen dört ayak üstüne düştü çünkü bence o biraz daha sürünmeyi hak ediyordu ama yine de sonları çok tatlı, yine tutkulu ve beni kapağı kapatırken gülümsetecek şekilde oldu.

Adrian ve Brendan ile Stephen sahneleri kitaptaki en favori yerlerim ve bu üçlüyü hiç unutmayacağım. Eşleri ve çocukları ile olan anları ise o kadar güzel ki insan gerçek hayatta böyle bir aileye sahip olma hayalleri kuruyor.

Rita Hunter'ın dönemi yansıtışına, kalemine, akıcılığına zaten diyecek söz yok. Yeni kitaplara, bu sefer daha hızlı bir şekilde kavuşmak dileğiyle diyorum :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »