Kağıttan Kalpler

7 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/01/courtney-walsh-kagttan-kalpler.html

Arkadya Yayınları'ndan çıkan Kağıttan Kalpler, uzunca bir sessizlikten sonra yayınladığım ilk yorum olacak :) neden böyle bir sessizlik içerisine girdi blogum bilmiyorum ama bu sürede zannetmeyin ki bu kız okumadı... hayır okudum ve 3 kitap bitirdim bunlardan biri de Kağıttan Kalpler'di.

Kağıttan Kalpler, küçük bir kasabada bir kitapevi işleten Abigail'in umutsuz kalbini kitapeviyle doldurup orayı büyütüp babasından kalan bu yeri daha ileriye götürmeyi amaçlayan bir kadın... Ancak kader onun için bambaşka planlar yapıyor. Onun satılmayı planladığı bina bir doktora satılıyor... yüreği yaralı, kızıyla yalnız kalmış bir doktor... İkisinin arasındaki diyaloglar bir şekilde ilerlerken, küçük kasabanın çöpçatan kadınlarına yazılan aşk mektuplarının arasından çıkan çok özel bir demet mektup Abigail'in aşkın gerçekliğini gösterirken belki de kalbinin yeniden atmasını sağlayacak. Hele ki küçük kağıttan kalpler... farkında olmadan doktor ile Abigail'in hayatlarını birleştirerek ikisine de aslında aşktan umudun kesilmeyeceğini gösteriyor.
Kağıttan kalpler, film tadında okunacak bir kitaptı. Öyle entrikalar, ihtiraslar falanlar filanlar yoktu. Çok normal sıradan bir hayat ve o hayatın insanlarıydı kitabın karakterleri... diyaloglar, yaşanılan yerler güzel, eğlenceliydi ve okuması zevkliydi.

Arkadaşlık ilişkileri, günümüzde neredeyse ölmüş olan komşuluk ilişkileri, aşkın filizlenmesi... çok güzel işlenmişti.

Alışık olduğumuz aşk romanlarının aksine iki insanın önce birbirlerini tanıması ve bu tanımanın aralarındaki çekimi arttırmasını anlatıyordu.

Özellikle demek istiyorum ki, kitabı okurken kağıttan kalpler ne diye düşündüm durdum. İsmi nereden geliyor bu kitabın... ancak ilerleyen sayfalarda kağıttan kalplerin hikayesini okuduğumda... işte bu dedim! Bende bir gün bunu yapabilecek kadar birine aşık olmayı istiyorum diye düşünmeden edemedim hikayesini okuyunca... süperdi! Çok romantikti... <3 data-blogger-escaped-p="">

Kitap güzeldi, beğendim ben. Size günlük hayattan kesitler verebilecek, zaman zaman günlük duyguları hissettirebilecek bir kitap okuma istiyorsanız ve bu kitabın aşk olmasını istiyorsanız bence bunu denemelisiniz. :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »