Kaçak Yolcu (Malory-Anderson Family #3)

8 puan

https://dilarabook.blogspot.com.tr/2018/03/kacak-yolcu-malory-family-3-johanna.html
Öncelikli olarak bu seriyi okumak istiyorsanız sıralamadan gitmeniz daha doğru olur.
İkinci kitap Hırçın Aşk'ta James ve Antony Roslynn'in kuzenini ararken İskoç olup şüphelerine uyan iki kişiyi ellerinden kaçırmışlardı. James son anda onlardan birinin kadın olduğunu öğrenmişti. Kim olduğunu da uzun süre delice merak etti tabi.
İşte o kızımız, Amerika'dan kayıp nişanlısını bulmak için emektar çalışanıyla beraber İngiltere'ye gelen Georgina'ydı. Tabi soyulduktan ve eve dönmek için çalışmaktan başka çaresi olmayınca soluğu bir gemide alır. Gemi kimin tahmin edersiniz, Malory ailesinin son bekar kalesi, çok da eski olmayan bir zaman önce korsanlık yapmış James.
Tabi ikisi de birbirlerini tanısalarda Georgina bu durumun farkına varmaz ve rol yapmaya başlar. Tabi James'in onu kendi kamarotu yapmasıyla ortaya nasıl işkence dolu ve eğlenceli bir şey çıkacak tahmin edebiliyorsunuz.
İkinci kitapta James'i deli gibi merak etmiş ve kendimi tutamayarak çok fazla beklentiye girmiştim. Karşılığını aldım kesinlikle.
James'in Georgi'i rol yaptığını itiraf etmesi için maruz bıraktığı şeyleri okurken çok eğlendim. Özellikle ikisinin de birbirlerine karşı arzuları zaten varken bir de üstüne James sayesinde düştükleri durumları okuyunca bunlar ne zaman patlayacaklar diye çok merak ettim.
Roslynn'i ikinci kitapta nasıl sevmediysem Georgina'yı bir o kadar sevdim. James ile atışmaları, diyalogları, Georgi'nin bazı şeylere o kadar da kolay teslim olmaması ve kendi başının çaresine bakabilmeyi bilmesi de ayrı bir güzeldi. Tabi kızımız tam beş ağabey ile büyüdüğündendir bunlar. Yani Anderson ailesinin kalan fertleri.
Malory ailesinin bekarları şu anlık bitmiş olabilir ama siz daha Anderson ailesi ile tanışmadınız. Mükemmellerdi. Birbirleriyle olan iletişimi, hepsinin arkasında yatan bir başka hikayeler, James ile girdikleri kanlı müzakereler çok fazla sevmemi sağladı onları.
Ailenin odunu lakabını layıkıyla sırtlanan Warren'ın başı bir sonraki kitapta bağlanacak. Tabi diğer kardeşler de var seride ama epsilon sağolsun dörde kadar çıkarıp sonra sekizinci kitaba atlayınca onlardan mecburen umudumu kestim. Zaten bu kitaplarında baskısı yok artık.
Kısacası çevirinin idare eder olması azcık keyfimi baltalasa da historical sevip de bu seriyi okumadığınızı duymamış olayım. Samanlıkta iğne aramaya değerler kesinlikle.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »