Kaçak Yolcu (Malory-Anderson Family #3)

10 puan

Önce ki kitapta çiftin tanışmasını okuduktan sonra çok merak etmiştim hemen kitaba başladım bayıldım.
Georgina Anderson savaştan sonra dönmeyen, altı yıldır kayıp olan nişanlısını bulmak için beş abisinden habersiz İngiltere'ye gider. Amerika'dan İngiltere'ye olan bu yolculuğun da ona çok sevdiği baba gibi yanlarında olan Mac eşlik eder. Nişanlısının aramalara dahil olabilmek içinde erkek kılığına girer. Mac'i ancak bu şekilde ikna edebilmiştir.

İlk kitapta Anthony Mallory karısının kuzenini bulmak için abisi James ile gittikleri tavernada James şüphelendikleri iki erkekten birinin kadın olduğunu anlamıştı. Çok etkilendiği bu kadın elinden kaçınca onu bir daha bulamaz. Bu kadın tabi ki Georgina. Bu karşılaşma da Georgina'da James den etkilenir hatta ona tuğla duvar ismini verir.

Georgina nişanlısını bulur ama evli çocuklu bir şekilde. Hayal kırıklığı ile evine dönmeye karar verir. Tüm paralarını çaldırdıkları için buldukları Maiden Anne gemisin de çalışarak gitmeye karar verirler. Georgina yine kendisini korumak için erkek kılığına girer kaptanın kamarotu olarak yolculuğa başlar.Geminin kaptanı ise meşhur James Mallory.

James Mallory çapkın, yakışıklı, zengin bir vikonttur. Ayrıca meşhur korsan Hawke ama artık emeklidir. 17 yaşında geç bulduğu bir oğlu vardır.Bazı işlerini halletmek için yine denize açılır sonra temelli olarak İngiltere'e yerleşecektir. Aralarına yeni katılan iki çalışanını hemen tanır çünkü karşılaştıktan sonra erkek kılığına giren bu kızı bir türlü unutamamıştır. Aramış ama bulamamış şans işte aradığı kendi ayağıyla gelince küçük bir oyun oynamaya karar verir.

Georgina ise James'i görür görmez tanır.Zaten oda unutamamıştır. Tanıyacağından korkar ama James tanımamış gibi davranınca başka çaresi olmadığından çalışmaya devam eder. James ise bu oyunda çok eğlenir Georgina'ı sıkıştırır istediğini yaptırır. Bu yerleri okumak ise çok ama çok keyifli. Artık dayanamayınca oyuna son verir ve bu kez ilişkileri başlar. Georgina iyice bağlanır aşık olur. James'ın ise yolculuk bitince başka planları vardır. Evlenmek asla, ama Georgina'ı bırakmaya da hazır değildir. Fakat iner inmez Georgina veda etmeden abisi ile gidince James yakalanma riskine rağmen peşine düşer. Bu kadar olaydan sonra kitap bitmez bu daha bir kısmı başka bir bölüm başlar Georgina'nın abilerinin devreye girdiği bölüm.
Georgina'nın bir abileri bir James tarafından kaçırıldığı bir döngüde başlıyor okurken çok eğlendim. Zorla evlendirme,kaçma,kovalama,kaçırma derken kitap akıp gidiyor.
Malory erkeklerine zaten bayılırken birde Anderson erkekleri ortaya çıkıyor bayıldım onlara da. James Warren atışmalarına doyum olmadı. Çifte bayıldım okurken çok eğlendim nasıl bitti anlamadım. Serinin en güzel kitabı bence.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »