İlk Buluşmada Asla Isırma

Profil Resmi
7 puan

Vampirleri çok ama çok seviyorum desem garip kaçar mı? Hadi ama! Vampirler sevilmez mi? Dracula? Damon Salvatore? Rose Hathaway? Erik Night?
Heh işte, bu kitap da süperdi! Zaten isminden dolayı beni çekmişti. Kira November... Onun öyküsü şahane!

Konu: eskiden Phoebe Tanaka ve insan olan vampir Kira November'ın bir gün tekrar ve tekrardan okumak zorunda kaldığı liseye giderken okulun önünde bir ceset ile karşılaşmasıyla başlar.
Vampir ailesindeki herkes ondan şüpheleniyordur ve Kira'ya katilin o olmadığını kanıtlaması ve katili bulması için bir hafta süre tanıyorlardır.

Spoiler vermeyi sevmediğimden (yalan, bıraksanız kitabı anlatırım burada :D ) konunun sadece "nasıl başladı"ğını anlattım. Eeee, devamı için söyleyebileceğim tek şey;
"Katili bulabilecek mi acaba, ne dersiniz?"

Çünkü, eğer katilin kim olduğunu bulamazsa... 300 yılını bir tabutun geçirir. Kapana kısılmış bir fare gibi. Pek de eğlenceli değil. :/

Kira'ya, kitabın anlatım şekline, Bay Güler Yüzlü'ye, kitabın ayrılmaz bir parçası yeşile, kapağına, değişik vampir uyarlamasına bayıldım.
Ne yazık ki, katilin kim olduğu çok açıktı ve zaman akımı pek açıklanmamıştı; bu yüzden puanlamada çok sorun yaşadım. Hangi puanı vereceğimi kestiremedim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »