İçimdeki Sen

10 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2017/07/a-l-jackson-icimdeki-sen-closer-to-you-1.html

~~~*~~~
Sakin bir kalp; güzellik, çirkinliği ihya ettiğinde hızlanır.
~~~*~~~

Yoruma Jared'ın Aly'e bıraktığı notlardan biriyle başlıyorum. Süper bir cümle sizce de öyle değil mi :)

Uzun zamandır elimde bulunan ama henüz okumadığım bir kitaptı İçimdeki Sen. Bu ay elimdeki bütün Aspendos kitaplarını bitirmeye karar verince sona bıraktığım içimdeki Sen ile müthiş bir nokta koydum.

Kapağı ve tanıtım yazıları falan bana biraz daha dram ve çağdaş kadın edebiyatı tarzı bir şeyler beklememe neden olmuştu bu yüzden de hep ertelemiştim okumayı ancak... yanılmışım! Kitap müthiş bir aşkı anlatıyor. Üzücü bir aile dramını... acılarında kaybolmuş bir genci... o genci içten içe bekleyen genç bir kızı... kitap duygu dolu, yaralı iki kalbin tekrardan birleşerek aşkın filizlenmesini anlatıyor.

Şiddetle okumanızı tavsiye ederim.

A. L. Jackson'ın okuduğum ilk kitabıydı ve eğer yazarın başka kitapları yayınlanmaya devam ederse kesinlikle okuyacağım diyebilirim. O kadar sevdim yazarın kurgu yeteneğini.

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse, Jared altı yıldır uzak kaldığı çoukluğunun geçtiği doğup büyüdüğü ama bir o kadar yaralı ayrıldığı kasabaya geri döner ve barda otururken çocukluk dostu Christoper'a rastlar. Eski dostlukları tekrar gündeme gelmeye başlarken küçükken her daim peşlerinde dolanan ve korumayı kendine görev bildiği Aly ile karşılaşması ise Jared için oldukça vurucu olur. Aly artık o peşinde dolanan küçük kız değildir. Genç ve güzel bir kız olan Aly,ve Jared arasında alevlenmeye başlayan aşkın çok büyük engelleri aşması gerekmektedir. Bunlardan biri Aly'nin ağabeyi Christoper diğer ise Jared'ın kabusu olan geçmişi...

Yaralı kalbi ve parçalanmış ruhu ile Jared'ın hayattan vazgeçtiği anda Aly ile karşılaşması ve tekrardan yaşamayı öğrenmesini... aşkı tatmasını konu alan kitap tam bir etkileyici ve sürükleyici romans.

Aly'nin pes etmeden her daim Jared'ın yanında olması ve onu en iyi anlayan kişi olması... her şeye rağmen içine gömdüğü aşkın hala alev alev yanıyor olması süperdi.

Yani kitabı anlatmak istediğim o kadar çok cümlem var ki... spoiler olur diye kendimi durdurmak zorunda kalıyorum.

Ancak şunu söyleyebilirim süperdi.

Bayıldım!

Şimdiye kadar neden okumadım bilmiyorum ama çok büyük bir hata yapmışım bekletmekle!

Kitap bir şekilde yarım kalıyor bir şekilde bitiyor. Evet mutlu son var çünkü Aly ve Jared beraberler ancak Jared'ın yaralı geçmişi bir sona ulaşmıyor bu yönden de yarım. Sanırım seriyi orijinal dilinden okumayacağım.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »