Hiçliğin Kıyısında (The Edge of Never #1)

10 puan

Ayşe MrlSngr > Ephesus Yayınları
Her ne kadar kitabın ismi Hiçliğin Kıyısında olsa da kitapta hiçlere yer yok. Bu kitapta aşk var, tutku var, dostluk, aile bağı, sevgi, iki insanın birbirine sığınması, zor anlarla birbirine destek olması var ve fena halde heyecan var.

Bir de bir Andrew var, öyle bir adam ki o, hayran kalmamak mümkün değil,bambaşka. Düşünceli, nazik sempatik, anlayışlı, yakışıklı ve bu anlattıklarım gerçek hayatta bir insanda toplanması zor özellikler olsa da Andrew sanki gerçek hayatta yaşayan birisi gibi gerçekçi anlatılmış.Kızımızda oldukça tatlı ve çok hoş bir çift olmuşlar.

Kitap kapak tasarımı, konusu ve alıntılarıyla her daim ilgimi çekmişti. Uzun süre çıkmasını bekledim. Elime alıp okunmaya başladığımda daha ilk satırlardan sardı beni ama buna rağmen karakterlerin 20 ve 25 yaşlarında olduğunu görünce bir ön yargım oluştu. Çünkü daha önce okuduğum gençlik romanları resmen iki ergenin aşkı adı altında yazılmış saçmalıklardı. Ama Hiçliğin Kıyısında işler böyle ilerlemedi. Ve kitap her satırıyla büyüleyip beni benden aldı.

Evet bu karakterler genç, gençliğin ruhu, ateşi var ama bir de yetişkinlerin bile kaldıramayacakları yükleri ve yaraları var.

Camyrn ve Andrew tesadüfen bir yolculukta karşılayıp bambaşka bir yolculuğa ilerlerken size gülümsemek, huzunlenmek, heyecanlanmak, hayran kalmak ve doğrusu biraz da ders almak kalıyor.

Kitap hep güzel gitti, hep sürükledi ama bir final var ki nefesimi kesti. Kitap sadece o final için bile alıp okunacak bir kitap.

Çok sevdim. Öyle ki, dün sabah başlayıp, akşama kadar başından kalkamadan okuyup bitirdim ve şu an yorumu yazarken bile aynı heyecanı duyuyor yeniden okumak istiyorum. Güzel bir kitap okumak isteyenler Hiçliğin Kıyısında'yı aklının bir köşesine yazsın

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »