Hayalimdeki Arzular ve İhtiraslar

10 puan

Shealy ve babası bir akşam yemekten çıkıyorlar Shealy babasına Fennore adasına gitmesi gerektiğini söylüyor. Babası buna kızıyor hayır diye karşı çıkıyor sonra ne oluyor nasıl oluyorsa bir anda yer yerinden oynuyor iki tane kapı açılıyor kapıların birinden Cathan diğerinden Tiarnan çıkıyor. Shealy ve babası amansız bir kavganın içinde kalıyorlar. Tiarnan Shealy’i kendini üstüne atarak koruyor ve düşüyorlar gözlerini açtıklarında zamanın olmadığı bir yerdeler burası Tiarnan’ın uzun zamandan beri kardeşi Liam la yaşam savaşı verdikleri yerdir . Tiarnan Hayalimdeki Yürek kitabının sonunda kız kardeşi Saraid’i Fennore Kitabından kurtarmaya çalışırken kardeşiyle beraber kitabın içine hapsolmuştur ve farklı zamanlarda Fennore adasında olan bir çok insanıda beraberinde getirmiş.Ve işte asıl hikaye bundan sonra başlıyor.

Kafası kare şeklinde dişleri üçgen olan üç başlı yılan boyunlu insanları bir kerede yutan canavarlardan tutunda aklınıza ne gelirse dev kertenkeleler , su canavarları , vahşi ve kocaman kurtlar her şey var bu kitapta hatta Druid (Aedan ) ile tanışıyoruz ve Meaghan nasıl unuttum kitapta oda var ve Durid ile oda tanışıyor . O kadar çok şey var ki yazılacak ama biraz daha devam edersem kitabı kimsenin okumasına gerek kalmayacak benim yazdıklarımı okusalar yetecek.

İlk iki kitabı çok sevmiştim ama bu kitap bam başka insanın hayal gücünü zorlayan hadi ya dedirten bir kitap. Son sayfalarında çok heyecanlandım hatta resmen panikledim.Meaghan ve Druid’e az az yer verilmesine üzüldüm baştan ama sonra baktım sıradaki kitap onlarınmış :)) Bu kitabı rafa kaldırırken lütfen ama lütfen Meaghan ve Druid’in hikayesi çabuk çıksın diyorum .

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »