Hata (Off Campus, #2)

9 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/08/elle-kennedy-hata-off-campus-2.html

Off-Campus serisi 2. kitap ile devam ediyor ve şimdi sahada Logan var :) John Logan... en yakın arkadaşının kız arkadaşından hoşlanan Logan... Onların ilişkilerini kıskanan Logan... onlardan uzak durmak duygularını unutabilmek için partilere akan, kızlarla anı yaşayan Logan...

Sonunda çok fena çarpılan Logan... romantikleşen ve sonrasında ilişki adamı olan Logan....

Logan'ın her türlü hali aşık olunasıydı resmen...

Elle Kennedy'nin 4 kitaptan oluşan Off-Campus Serisi'nin ikinci kitabı Hata buz hokeyi oyuncusu olan John Logan'ın hikayesini anlatıyor. Yine öküzlükler yapabilen ama sevimli tatlı seksi ve ateşli olan Logan'ın aşkı tatmasını, aslında ne istediğini bulmasını ve dahası geleceğini nasıl şekillendirdiğini konu alıyor.

İlk kitapta kurgu yeteneğini sevdiğim yazarın ikinci kitabını gözüm kapalı aldım diyebilirim. Eeee ilk kitaptan sonra ne beklemem gerektiğini ve nasıl bir yazımın beni beklediğini biliyordum. ki beni yanıltmadı da...

Kitaptaki arkadaşlığı çok sevdim, böyle bir arkadaşlığa sahip olduğum için bunu bir de kitaplardan okumak oldukça güzel ve eğlenceliydi. Hepsinin çift olup birbirleri ile takıldıklarını okumak daha da eğlenceli olacak bence :)

Dean, Logan Tucker ve Garrett... dördünün birbirleri ile takılmaları, dalaşmaları ve şakaları eğlenceliydi.

Logan'ın Grace'i kazanabilmek için yaptıklarını okumak çok romantikti ve buradan şu çıkıyor bence bir adam isterse oldukça romantik olabilir ;) arada içinizdeki öküzü uyutup romantik adamı çıkarın beyler :)

Logan'ın aile sorunları ve bununla başa çıkma çabası... arkadaşlıkları... Grace ile ilişkisi hepsi okumaktan zevk alacağınız bir hikayede buluşmuş.

Dört arkadaşın diyaloglarında eğlenirken Grace ve Logan'ın romantik anlarında sadece takılmalarında yüzünüzde gülümseme oluşturacak cinsten. Kısa zamanda okunup su gibi akacak ve sonunda sizi gülümsetecek bir kitap.

Bu tarz hikaye barındırak kitapları ayrı bir seviyorum, dilerim diğer kitapları da bir an önce okuruz ve onların kurgularında da bu dört arkadaş yine oldukça yakındır :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »