Güneşin Kızları

10 puan

Kitap hakkında söyleyebileceğim tek iyi söz ETKİLEYİCİ olduğu. Ve yazar gerçekten emek harcayıp araştırarak yazmış kitabı. Ve her satırında dünyanın bir yerlerindeki yaşananları anlatıyor.

Kitap kısacası Sita ve Ahalya üzerinden küçük yaştaki çocukların çocuk tacirlerinin eline düşerek fuhuşa zorlanmalarını konu alıyor. Din dil ırk veya nereli olduğun önemsemeden her yerden küçük yaştaki kızlara seçim şansı verilmeden bu yola sokuyorlar... Kitabı ince bir iş yapar gibi işlemiş bunu...

Bu tür kitaplar herkesin okuyabileceği tür değildir kimi insanlar kitap okuyarak gerçek dünyadan soyutlanmayı stresten sıkıntıdan uzaklaşmayı diler bu kitapta bunu bulmak mümkün değil. Okuduğum üç gün boyunca her aklıma gelerek stres yaptım çünkü biliyordum ki bu hayatlar dünyanın bir yerlerinde yaşanıyor.
Bana sorarsanız okuyun! Bazen insanı hayal dünyasına daldıran kitaplardan daha çok ihtiyacımız var dünyanın karanlık yüzünü gösteren kitaplara... O zaman elimizdeki yaşamın değerini biliriz.

Çok az kitap için "hayatınızda asla unutamayacağınız" tabirini kullanırım ki bunun için bu tabiri kullanıyorum. Hayatımda en çok etkilendiğim ve asla unutamayacağım üç kitap vardı ve Güneşin Kızları'da dördüncü kitap oldu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »