Gül ve Diken (Tuzak Üçlemesi, #2)

8 puan

En merak ettiğim konu serinin ilk kitabında tabiri caizse yazarın adeta nefret ettirdiği Jeannette'yi nasıl seveceğimdi..-sevmek zorunda değilim tabi orası ayrı-Bilen bilir kız tam anlamıyla bip,bip bipti.(bip=kötü kelime)Gelin görün ki sanırım sonunda cezasını çekti.Aklı başına geçte olsa geldi :D

Jeanette ikizi Violet ile yer değiştirdiğinde ortaya çıkan skandal yüzünde İngiltereden uzaklaştırılır.İrlanda'ya...Denizi aşıp, yolları geçip kuzeninin evine varmasına saatler kala arabası çamura saplanıyor..Durumu gören yakışıklı kontumuz Darragh yardım elini uzatmadan edemiyor.Böylece J. kontumuzu alt tabakadan sansada, kahramanlarımız ilginç bir şekilde tanışıyor.

Derken çiftimiz aynı bölgede bulunduklarını farkediyorlar.Meğer bizim yakışıklı kontumuz J.'nin kuzeninin evinin yanan bir kısmını yenilemekle meşgulmüş..Mimardırda kendisi :DAynı ortamı paylaştıklarını keşfetmeleriyle eğlence başlıyor ve çiftimizin komik çekişmeleri bizi eğlendiriyor..

D. bir kont olduğu halde J. bından habersiz.Bu yüzden onu aşağılasada hor görsede ondan etkilenmedende yapamıyordur.Öyleki tamda affedildiği zaman başına ikinci bir dert açıyor bu etkileşim.(sonu güzel biten dert cinsinden)

D. ünvanın paranın herşey demek olmadığını, J.'ye gösterip, kalbini fethetmeye çalışıyor.Bunun içinde neler yapıyor neler :D J. ise ayrı bi alem..Yaşadığı hayattan uzaklaşmaya, alışkanlıklarından vazgeçmeye hazır değildir.

Kitap yer yer komik diologların yer aldığı tatmin edici olayların ve sonuçların yer aldığı güzel bir hikayeydi.Akıcılığından mı, meraktan mı yoksa hasta halimle can sıkıntısından mı bilmem bi günde bitti :D
Ben sevdim..öneririm..

Ahh Eliza ve Kit'in hikayesinide merakla bekliyorum bu arada :D

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »