Gül ve Diken (Tuzak Üçlemesi, #2)

9 puan

Gül ve Diken - Tracy Anne Warren


Tracy Anne Warren'e büyülü kalemine tekrar hayran oldum.
Serinin ilk macerasinda nefret ettigim Jeannette'nin dilinden anlayan birinin cikip ona ders vermesi cok manidar geldi bana.

Kitabin basinda Darragh O'Brien ile karsılastikları sahnede kötü ikizimizin düstügü çamurlu durum tam da layigıni buldu dedirtecek seydi bence..
Her ne kadar bu karsilasma Jeannette icin cok kötü sonuclara sebepde olsa ikili arasindaki çekimin çatirdilarını hissedebiliyorsunuz.

Düstügü her durumda insanlari kullanma daki becerisini kullanan Jeannette cok gecmeden kayaya çarptigini anlamasi ama savastan vazgecmemesi bunun icin elindeki en büyük koz güzellik ve disiliginide kullanmaktan çekinmemesi beklenen bir atakti bizler icin.

Hesaba katmadığı şey ise Darragh'ın inatçılığını karizmasını,yakışıklılğını hesaba katmamıştı Jeannette ceza için gönderildiği İrlanda 'da Darragh olan çekişmesi başta onu bu tenha ve ıssız yerde oyalıyorsa da aralarındaki cinsel çekim ve cazibe işin rengini değiştiriyordu..

Romanın ilerleyen yapraklarında Darragh'ın tam da ona göre bir erkek olduğunun dersini verdiğini ama bunlar olurken Darragh Jeannetta'ya sırılsıklam aşık olması fakat aşık olsa da kızımıza taviz vermemesi yaptığı her atağa hakettiği şekilde karşılık vermesi atışmalrı,kavgalar,sevişmeleri tipik Scarlett ve Rhett atışmalarını da aratmıyordu doğrusu..Bazı satırlarında düşünürken bazı satırlarında kahkahalarımı tutamadımm.

İlk kitaptaki kahramanlarımız aşıklarımız Viaolet ve Adriane'da romanın en can alıcı yerlerinde vardı doğrusu..Ve ikiz bebek bekliyorlardı..Adiane sevgili karısın üstüne titriyordu..Jeannette'nin dersini alması için Darrargh ile işbirliği yapması manidardı ..

Romanın en beğendiğim yerlerinden herkese hükmeden ve kendi çıkarları için kullanan Jeannette'nin ahçılık dersleri idi..Orası tam anlamı ile komedi ama çok seven erkeğin sevdiğinin elinden zehir de olsa yemesi çok çok duygusaldı..Okuyun..bu güzel romanı kaçırmayın..

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »