Gül Limanı Oteli (Rose Harbor Serisi 1)

6 puan

Debbie Macomber // Gül Limon Oteli

Klasik Debbie Mocamber kitabı olduğunu söyleyerek başlıyorum yorumuma..
Ve yine klasik olarak okuruna bıraktığı etki dahi aynıydı diyebilirim. Her bir karakterin hikayesi ayrı ayrı merak edilen cinstendi.
Bu yazarı çok seviyorum,insanın içine işleyen ve bam teline isabet eden ifadeleri ve duygu aktarımı var yazarın.. Ama sanırım biraz farklılık istiyor insan, sevdiği yazarı okurken. Küçük Mucizeler Dükkanının mekan zaman ve kişiler farklılığını okumak,kendimi tekrarlamak gibi geldi bana.
Keşke yazarın tek kitaplarını yada farklı kurgusu olan kitaplarınıda okuyabilseydim demekten alamadım kendimi..
Ama yine söylüyorum bu yazarı çok seviyorum ♥ ve serinin devamını da okumayı bekleyenlerdenim....

Jo Marie Rose eşini kaybettikten sonra hayatında değişiklik yapmak adına Sedir Koyuna taşınmaya ve satılığa çıkmış küçük bir otelin işletmesini eline alır..
İşe otelin adını eşinin soyadını düşünerek GÜL LİMAN OTELİ olarak değiştirir.
İlk iki müşterisi John ve Abby dir.
İkiside Sedir koyunda doğup büyümüş ve başından geçen trajedilere dayanamayarak koyu terk ederler. Yıllar sonra geriye dönmelerinde geçerli sebepleri vardır. Tıpkı bırakıp gitmeleri gibi.
Çok kısa süre kalacaklarına kendilerini inandırsalarda geçmişle aralarında kalan hesaplaşmalrını Gül Liman Otelinde kaldıkları sürece bitirmmeye kararlıdırlar...

Peki hesaplaşabileceklermidir bu kısmı bilinmez, sizler okuyarak şahit olacaksınız.
Debbie Mocamber sevenlere tavsiye edeceğim bir hikayeydi diyebilirim. Ama daha çok Küçük Mucizeler Dükkanını okumayanlara tavsiye ederim :) Zira okurken karşılaştırma yapmamamak elde değil..

SeRpiL...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »