Gabriel'in Cenneti (Gabriel's Inferno #3)

10 puan

Julia Harvard'da doktora ya devam eder ve Gabriel ile evlilikleri yolundadır.Mutlu bir şekilde giden evliliklerinde okul hayatları,aile ilişkileri her şey yolundadır.Artık aile olmak isterler. Özellikle Gabriel bebek ister ama
Julia'nın bir çocuk sahibi olmakla ilgili korkuları vardır. Hazır olmadığını düşünmektedir. Ayrıca geleceği ile ilgili planları vardır. Ama planlar tabi ki olmaz ve beklenmedik bir durumla karşılaşırlar.
Ayrıca Gabriel, bebeği olma durumunda ailesinden genetik bir rahatsızlık bulaşıp bulaşmama olasılığını öğrenmek için ailesini araştırmaya başlar. Ve öz ailesi ile tanışır.

Gabriel ile Julia arasında ki çatışmalar daha yoğundu bu kitapta. Anlaşmazlıklardan sonra tüm sıkıntıları halletmeleri çok güzeldi okurken keyif aldım.

İlk iki kitapta ikili tanışıp sevgili olduktan sonra kısa bir ayrılık yaşamıştı.Aşkları hiç bitmemiş daha fazla artmıştır. Son kitapta da nihayet evliliklerini okuyoruz.
Seriyi çok sevdim tabi ikiliyi de. Ahh Gabriel o nasıl sevmek hayran kaldım ben. Yazarın son bir kitap daha yazması iyi olmuş. İkilinin evlilik hayatlarını okumaktan keyif aldım. Düşmanlar Simon,Christa,Natalie'nin hak ettiğini bulması da ayrı güzeldi. Güzel bir seriydi tavsiye edilir.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »