Fırsatçı (Love Me With Lies #1)

5 puan

Ufff,nereden başlayacağım.Böyle kitapları üst üste nasıl seçiyorum anlamıyorum.Bir kitap hakkında doğru düzgün düşünemeyen olabilir mi ya? Ve ya ne hissettiğini bilmeyen? İşte bu kitap bütün herkese bu soruyu sordurtturuyor.(Bu arada belki biraz puanı düşük tutmuş olabilirim ama şu an gerçekten ne hissettiğimi bilemediğim için 5 veriyorum. 😅)
Bu kitaptan hem nefret ettim,hem de hoşlandım.Bu nasıl oluyor derseniz, "bilmom ki valla oluyomuş demekkiğğ" tepkimle karşılaşırsınız.Bu yüzden bana türkçe katli yaptırtmayın.😂😂
Kitap o kadar SIRADAN başladı ki goodreadsdaki puanları nasıl hak etmiş,yorum sitelerinde bu müthiş yorumları nasıl alabilmiş demedim değil (Bence hala o yorumları hak etmiyor ama neyse...).
Çoğu kişi Olivia'ya gıcık kapmış,ben kapamadım.Aslında gerçek olarak sevdim de.Tamam yaptıklarının hiçbiri doğru değil ama sevmiş be kız.Aşktan gözleri kör olmuş ki bunları yapabilsin.
Ben asıl Caleb'a bir yerde çok sinir oldum.Tamam orada Olivia'da kaşınıyordu ama Caleb onu hemen bırakmamalıydı.Centilmen ayaklarına yatıp 2 saniyede neredeyse kızı unuttu.Bir daha iletişime de geçmedi.Her neyse...
2.kitabın Leah'nın ağzından olduğunu duyunca kan beynime sıçradı,bütün seriyi bitirme şevkim kırıldı.Direk 3.kitaba atlamak istiyorum ama vicdanım el vermiyor.Seriyi bitir diyordu vicdanım,bitir ki yazar konusunda bir fikir edin.Öyle hemen kesip atma diyordu,yakışırmı bu sana ! 😂😂 (Güldür güldür hastası olarak kayıyor aklım bazen siz bana aldırmayın 😁)
Kitabın sonunu tahmin edemedim açıkçası.Hiç kimse tahmin edemez.Ama o kadar büyütecek bir şey de yoktu.Yani beni kitap pek fazla etkilemedi.
Velhasıl kelam,eğer benim okuma zevkime sahip kişiler varsa ben okumamanızı tavsiye ederim.Daha serinin gidişatını bilmiyorum ama az çok tahmin edebiliyorum.Bir günde bitirdim aslında ama pek sevemedim,o duyguları veremedi.Hoş hala çözemedim hangi duyguları verdiğini ama...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »