Ejderin Tutkusu (Ejderha Serisi 3)

10 puan

"İyi bir oyun için en doğru ortak, kişinin kendisine benzeyen ortaktır. Birlikte yapabileceğimiz şeyleri hayal edebiliyorum, Canavar. İkimizin aileleri de yeteneklerimizi hafife alıyor. Dünya bizim oyun bahçemiz olsun."
~

Ejder Serisi kitaplar ilerledikçe daha mı muhteşem oluyor acaba? Çünkü her kitaptan sonra en güzeli buydu diyorum ama bir sonraki kitap yine beni yanıltıyor ve serideki en mükemmel kitap olma ünvanını kapıyor. Ejderin Tutkusu ilk iki kitaba kıyasla daha fazla sayfaya sahipti. Başta bol bol Gwenvael sahnesi okuyacağımız için sevinmiştim ama kitapta aynı anda birden fazla olay örgüsünü okuyoruz.

İlk iki kitabın karakterlerini bu kitapta okuyabiliyoruz hatta onlardan daha fazlası da var. Evet, ana konu Yakışıklı Gwenvael ve Zeki Dagmar arasında geçiyor ama bu ikilinin bir araya gelme sebebi de ilk kitapta okuduğumuz Annwyl'in hamile olması. Bu kitapta o kadar çok karakter vardı ki bir ara başka kimse çıkmasın diye dua etmeye başladım. Ama inanın karakterlerin hepsi de birbirinden muhteşem!
İkinci kitap gibi bu kitap da sonunda bize büyük sürprizler yaptı! Ah bu ejderler! Bir an bile olaysız kalamıyorlar! Gwenvael benim en başından beri çok merak ettiğim bir karakterdi ve merakımı fazlasıyla giderdi. Ona da tıpkı Dagmar gibi bir kadın yakışırdı zaten. Yoksa bizim Bekaret Avcımızla başka kim başa çıkabilirdi?

Diğer kitaplarda olduğu gibi bu kitap da yer yer kahkaha attırdı ama diğerlerinden farklı olarak biraz da ağlattı. Spoiler vermemek için bu konuyu hemen geçiyorum. Ama kitap gerçekten de çok güzeldi. Eğer bu seriye başlayıp başlamamak adına tereddütleriniz varsa hepsini bir kenara koyup başlayın derim ben.

Bir an önce sıradaki kitaba geçmek istiyorum ama bir yandan da seri hiç bitmesin istiyorum 😓 Yani mecburen araya başka kitaplar kaynatmam lazım yoksa güzelim seri hemen bitecek. Duyduğuma göre altıncı kitap ocakta çıkacakmış. Dört gözle bekliyorum efenim! Neden mi? Çünkü evin küçük oğlu Eibhear candır!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »