Düşmüş Melekler Şehri (Ölümcül Oyuncaklar, #4)

8 puan

Bu seri 3. kitapta bitirilecekti arkadaş.Hadi bitmedi diyelim en fazla 4. kitapta sonlanmalıydı.Yazar seriyi uzatmak için elinden gelen her şeyi yapıyor yapmasına ama bir yerden sonra sıkar benden söylemesi.Ki yazar bununla kalmamış bir de bu seriye yan seri/seriler çıkarmış/çıkarmaya devam ediyor.Bence bir yerde noktalamalıydın,bazı şeyler tadında bırakılınca güzel :)

"Kitap çok kötü müydü?" derseniz,hayır değildi.Gayet akıcıydı,kendini okuttu.Bir yerden sonra içim sıkıldı çünkü tam olaylar düzeldi derken hoop yine en başa dönülüyor,olaylar karışıyordu.Bu yüzden serinin diğer kitapları gibi tam gaz devam etti denebilir.

Jace'in davranışlarını hiç sevmedim.Clary'i hem seviyor hem kendine layık bulamadığı için onu kendinden uzaklaştırıyor falan ben bu durumlara gelemiyorum abi.Seviyorsan onu elde et ve elinde tutmasını bil.Yok bana layık değilsin yok sen çok iyisin ben kötüyüm...

Kitabın son kısmına zaten gıcık oldum.Ne gelirse zaten Jace'in başına geliyor.Ne çektin be Jace! ;D Ama heyecanlandırmadı desem yalan olur.Öbür kitabı merak ediyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »