Düşmüş Melekler Şehri (Ölümcül Oyuncaklar, #4)

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Kitap fena değil ama yazarın 3.kitapta bitirip devam etmemesini tercih ederdim. Gerçi öyle bir yerde kitap bitmiş ki sonrakini kesin alırım.

10 puan

tek kelime harikkaaa :)) Jace yeter acıların meleği oldun ya yazarı öldüresim var orda bitirilir mi kitap yeter jace'in çektiği :(

10 puan

Romantik bir kitap tavsiyem :D

10 yıl, 10 ay
10 puan

:O seviyorum bu kadını ,
kaç kitap oldu hala seriden bıkmadım ve bu kitapla da seriye olan aşkım daha da derinleşti :D

Profil Resmi
9 puan

9 yıldız

---Yazım hafif spoiler içerir, en azından Camlar Şehri'ni okumamış ve sonradan spoi aldığı için sinirlenip beni yumruklama dürtüsüne kapılabilecek türden psikopatların okuması tavsiye edilmez. Hayır, inadına okuyorsanız ilk paragrafın bir yerlerinde büyük bir spoi olduğunu hatırlayın---



Serinin dördüncü kitabı ilk kitaplara biraz sönük kalmış bana kalırsa. Sonlarında yine heyecan vardı ama diğerleriyle kıyaslanabilecek gibi değil. Valentine geberdiğinden ve biraz da değişiklik olması açısından iyi oldu ve yine sıkılmadan okudum ama başlarında az çok sıkıldığım da inkar edilemez.

Kardeşim beşinci kitabı okuyor, çok güzel falan diyor ama bunun tek nedeninin Jace olmasından şüpheleniyorum. Benim okumadığım da onun okuduğu bir kitabın badboyundan bahsederken kaşlarını imalı imalı kaldırması, gözlerini kısması, otuz iki diş gülümseyip saçma sapan sesler çıkarması yok mu... Bir de Jace ve Simon'la kurduğum üçlü fantezilerime laf eder. Bir dakika, gereğinden fazla mı konuştum? .s

Şaka yapıyorum tabii ki, fantezilerimde kendim değilim, kitabın kadın karakterinin yerindeyim ve sonra da erkek karakter... Neyse, konumuz benim fantezilerim değil. Sadece bilin ki 'neredeyse' tamamı şakaydı :DASD:saD.SA:S

İki parafraflık bir fantezi içerikli saçmalıktan sonra Cassie'ye küfretme ayinine geçiyoruz.

Üç kitaptır yok kardeşler bilmemne dedin kavuşturmadı zaten Clary ve Jace'i. Tam sevgili olmuşlarken yaptığı şey Cass'in bize "Alın size sürtükler, bu ikisini son kitaba kadar birleştirmeyeceğim, siz de Jace aşıkları olarak serimi okumak zorunda kalacaksınız, son kitapta piçlik yapıp onları bir daha ayıracağım, muhaha" deme şeklidir. Tamam, biraz abartmış olabilirim ama o başlattı.

Cass ile hayali çekişmem de bittiğine ve mal mal ekrana bakıp çarpıcı bir final düşündüğüme göre yazım bitmiş bulunuyor. Çarpıcı bir son bulamadım, bununla yetinmek zorundasınız -,-.

8 puan

İlk üç kitaptan sonra serinin devamı olması tabi ki güzel ama ben diğer kitaplarda aldığım zevki bu kitap da pek alamadım. Beğendiğim yönlerden birisi Simon ve Izzy'nin ilişkisiydi sanırım.

6 puan

Başlarda oldukça sıkıcı olsada sonlara doğru bayagi açıldı ve en sonda da doruga cikarak noktayı koydu..5. Kitabı okumamak gibi bi olasiligi da ortadan kaldırmış oldu.

10 puan

Hayatımda okuduğum en güzel serinin 4. Kitabı. Bu seriyi okumalısın

Profil Resmi
10 puan

Kahretsin her zamanki gibi harikaydı, sonu felaket bitti, 5. kitabı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Ayrıca yeter yaa, Jace'e yazık çocuk bir türlü mutlu olamıyor.

8 puan

Okuduğum en iyi fantastik serilerden biri. Olaylar karmaşık ilerlerken sonlara doğru yazar inanılmaz hayal gücünü kullanarak bizi şaşırtıyor. Çokta iyi yapıyor :) Bu serinin kitaplarını okurken sıkıldığımı hatırlamıyorum. Jace'in sürekli kötülüğü üstüne çekmesi ve Clary ile bir türlü olamaması dışında yazar mükemmel bir iş çıkarıyor her defasında. Kesinlikle okunmaya değer!

8 puan

Clary'nin hiç mi başı dertten kurtulmaz yaa.. zavallı jace..:)

9 puan

Kitap süperdi fakat yazarın Jace'e çektirdiği acı yeter artık. Bu çocuğun suçu nedir bilmem. Sebastian a ölüm diyorum :D

Clary ve Jace aşkı bitmez bitemez. (L)

Profil Resmi
10 puan

geçen sene okumuştum. kapağı bile mükemmel kesinlikle! jase canım ya

7 puan

geçen kitaba göre sönük kaldı bence. konuyu da eskisi kadar güçlü bulmadım. Geniş kapsamlı yorumlar,

http://herkitapayribirdunyadir.blogspot.com.tr/

7 puan

Ya ilk üç kitaptan sonra bu pek hoş gelmedi ama yine de güzeldi

7 puan

Üçüncü kitaba kıyasla daha az aksiyonluydu. Son 4 sayfada kaç kere ''ne oluyor be?'' dediğimi sayamadım. Simon ve Izzy'nin başından beri beraber olmasını istiyorum. Jordan da ortaya çıktığına göre bunun için hiçbir engel yok. Alec'in attığı triplere bayıldım. Bu çocuk Gölge Avcıları içinde nasıl hayatta kalmış yahu? Bilgi almak için kızı bıraktı, ne bilgi aldı ne kız kaldı.

Diğer kitaplarla kıyaslama yaparsam sonlara doğru yükselen temponun dışında Jace ve Clary'nin dramasını okudum neredeyse. Simon'ın cidden sevdiğim bir karakter olması sebebiyle rahatça okudum ama Jace ve Clary'nin şu dramasına dayanamadım bir ara. Hele sonlarda ne oldu öyle ya?

10 puan

Yok yok bu yazarlar kesin dalga geçiyorlar.Dün Çığlık en olmadık yerde bitmişti bugün ise Düşmüş Melekler Şehri.Y böyle biter mi hiç lanet olsun.Adamı meraktan öldürmek mi istiyorlar anlamadım ki

Bu seriye bayılıyorm ya allahım kitap tek kelime ile süperdiÖyle bir sonla bitti ki artık yeni kitabı beklerken ölüp ölüp dirileceğim

Kitap bu sefer sadece Clary'nin gözünden yazılmamıştıBütün önemli karakterlerin düşünceleri vardıBöyle daha güzel olmuştu sankiŞimdi burada kitapta neler olduğunu anlatmayı çok isterdim.Hatta bunun için ölüp ölüp bitiyorum ama olmaz.Daha okumayanlar çoğunluktadır

Cary ve Jace aşkı şekil olarak biraz sorunlu olsada duygusal olarak tam gaz devamLilith'in söylediği bir söz çok hoşuma gittiBirbirinize olan sevginiz dünyayı yakacak kadar güçlü.

Doğru söze ne denir

Neyse seri zaten muhteşem bu kitap ayrı bi muhteşemDevamını dört gözle beklemekteyimİşler iyice karıştı bakalım neler olcak daha

5 puan

Seriye önyargılı başlamıştım ama gittikçe heyecan aksiyon artıyor. Seriye devam edeceğim meraktan içim rahat etmedi bir an önce almam gerek seriyi.

9 puan

Eveet bu kitapta bitti. Öncelikle kitap güzel ama ilk 3 kitaba göre biraz şey geldi. Şey işte... Neyse bu kitapta en sevdiğim nokta sadece Clary'nin gözünden yazılmayıp -neredeyse- tüm karakterlerin gözünden yazılmış olmasıydı. Hatta en sevdiğim yer Magnus ve Alec arasında geçen diyaloglar bile diyebilirim.
Kısaca bir kitapta arayacağınız her şey var. Entrika, -en sevdiğim *.*- kara büyü , mecera ve heyecan yüklü bir kitap...Okuyun pişman olmazsınız. ^.^

10 puan

okumam diye düşünmüştüm bu kitabını ama dayanamayıp okudum. iyi ki de okumuşum.sonuna kadar her şey gayet güzeldi aslında. yani arada tartışsalar da jace ile clary kardeş olmadıklarını biliyorlardı ve simon'la ilgili daha çok kısım vardı. simon' sevmezdim aslında, biraz ezik gelirdi ama onunla ilgili kısımları okumayı çok sevdim. ve bana kalırsa isabell'i seçer çünkü maia Jordan'la barışacak gibi. onun dışında sebastian'la ilgili bir şeyler olur diye düşünmüştüm ve oldu da ama tahmin ettiğim kadar değil. tahmin ettiğim kadarı diğer kitapta olur. ve sonunu okuyunca cassandra clare'ı boğmak istedim. öyle son mu olur ya? her neyse sonuç olarak güzel bir kitaptı. cehennem makineleriyle ilgili bir şeyler de vardı ve tessa gerçekten de çıkacak mı diye merak ediyorum. ayrıca kemikler şehrinde jace'in gördüğü JG kim anlayamadım. bilen varsa söylese iyi olurdu.

8 puan

Bu seri 3. kitapta bitirilecekti arkadaş.Hadi bitmedi diyelim en fazla 4. kitapta sonlanmalıydı.Yazar seriyi uzatmak için elinden gelen her şeyi yapıyor yapmasına ama bir yerden sonra sıkar benden söylemesi.Ki yazar bununla kalmamış bir de bu seriye yan seri/seriler çıkarmış/çıkarmaya devam ediyor.Bence bir yerde noktalamalıydın,bazı şeyler tadında bırakılınca güzel :)

"Kitap çok kötü müydü?" derseniz,hayır değildi.Gayet akıcıydı,kendini okuttu.Bir yerden sonra içim sıkıldı çünkü tam olaylar düzeldi derken hoop yine en başa dönülüyor,olaylar karışıyordu.Bu yüzden serinin diğer kitapları gibi tam gaz devam etti denebilir.

Jace'in davranışlarını hiç sevmedim.Clary'i hem seviyor hem kendine layık bulamadığı için onu kendinden uzaklaştırıyor falan ben bu durumlara gelemiyorum abi.Seviyorsan onu elde et ve elinde tutmasını bil.Yok bana layık değilsin yok sen çok iyisin ben kötüyüm...

Kitabın son kısmına zaten gıcık oldum.Ne gelirse zaten Jace'in başına geliyor.Ne çektin be Jace! ;D Ama heyecanlandırmadı desem yalan olur.Öbür kitabı merak ediyorum.

geri ileri