Dinle Küçük Adam

9 puan

Sanırım bir yorum yapacak olursam ; "Tuhaf bir kitapla karşılaştım." olurdu. Beni durmadan yeren ve gözümün yaşına bakmayan bir kitaptı bu :) Aynı zamanda kendini sürekli tekrarlayan bir kitaptı. Bir bakıma kendimizi tekrarladığımız zamanlardaki gibi. Verdiği bilgiler çok hoştu tabi zaman zaman sıkıldığım anlarda oldu. Ama tamamına değinmek istediğimde kesinlikle alıntılarla dolu olan ve birçok mesaj çıkarabileceğim bir kitap vardı ortada.

Vurguladığı ve göz ardı ettiğimiz bir çok düşünce yatıyor altta , bunlardan bazıları ;
"Bir kaç düzine ölü görmek seni heyecanlandırmıyor. Milyonların ölmesi mi gerekiyor sende insani duyguların uyanması için?"

"Sen sorumluluk yüklenmekten ve sevmekten korkuyorsun. Bu sebeple başkalarının aşkını,emeğini ve bilgisini sömürüyorsun ve diğerlerinin mutluluğuna kıskanarak bakıyorsun."

En beğendiğim kısımlardan biri de ;
"Karşı cinsten herkese aşırı istekle bakıyorsun , aslında arkadaşlarınla aşktan konuşmanın amacı sürekli açık saçık şakalar yapmak , diğer bir deyişle senin hoşuna gidiyor , açık saçık ve kirli şeyler üzerine düş kurmak."

" Düşüncelerin sadece cinsellik etrafında dolaşıyor. Fakat sen cinsellikten söz açılınca bağırıyorsun;"Cünsellik bütün yaşamı kapsamaz. Hayatta çok daha önemli olan şeyler vardır!" İşte sen böyle tepki veriyoırsun , küçük adam "

Daha fazla söze gerek yok :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »