Çırılçıplak (Blackstone, #1)

9 puan

Brynne Bennett Londra Üniversitesinde sanat eserleri komservasyonu lisansüstü programında burslu okuyan bir Amerikalıdır. Öğrenci kredileri için para kazanması gerektiğinden fotoğrafçı arkadaşına çıplak bir model olarak poz verir. Resminin olduğu galeride resmini alan,gözleri sürekli üzerinde olan ve adını bilen Ethan Blackstone evine gitmek üzereyken karşısına çıkıp gideceği yere bırakmak ister. Brynne'i ikna eder ve arabada uyuyakalsa da güvenli bir şekilde evine ulaşmasını sağlar. Etkilenme karşılıklıdır. Ethan vazgeçmez ve arabasında uyurken numarasını aldığı Brynne'i arayıp akşam yemeği için ikna etmeye çalışır. Her bahaneye bir karşılık bulsa da akşam yemeği için ikna edemez üstelik telefonda yüzüne kapanır. Tabi ki yılmaz ve sonunda randevu ayarlar.

Ethan Blackstone Uluslararası Güvenlik Şirketi CEO'sudur. Annesi o dört yaşındayken ölmüş taksici babası da onu ve ablasını tek başına büyütmüştür. Okulu bitirince askeri eğitim almış altı yıl özel kuvvetlerde kaldıktan sonra orada kurduğu bağlantıların yardımıyla şirketini kurmuştur.
Galeride Brynne'nin fotoğrafını ve kendisini görünce ondan uzak duramamıştır. Diğer kadınları evine getirmezken onu götürür,birlikte olmaya ikna eder,bir anda Brynne ona ait olur ve kendisini onun erkek arkadaşı olarak bulur. Brynne ile birlikte uyuyup uyandığı,yemek pişirdiği,alışveriş yaptığı,televizyon izlediği türden gerçek bir ilişki isterken ve her şey tamda yolundayken Brynne'nin babasının Ethan'ı kızını koruması için tuttuğu ortaya çıkar ve Ethan ne kadar sevdiğini söyleyip yalvarsa da Brynne terk eder.

Kitap güzel başladı ikiliyi sevdim. Ethan bu türde ki tüm erkekler gibi kontrolcü,emredici,ona ait olanlar konusunda sahiplenici ve çok yakışıklı biri. Onlardan farklı olarak da hemen seven ve söyleyen biri. Brynne de çok güzel ve yaralı geçmişinde ki olayları bu kitapta öğrenemedik daha çok ikiliyi tanıtan ve ilişkilerinin başladığı bir ilk kitap. Zaten kitap çok ama çok kısa, bir de akıcı olunca birkaç saatte bitiveriyor. İkili arasında ki konuşmalar,yazışmalar güzeldi. Kapak kesinlikle yanıltıcı kitap kesinlikle daha sade. Kitap çok kısa olması dışında gayet güzel.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »