Cellat'ın Kalbi (Kırmızı Başlıklı Kız #2)

10 puan

Yazarın kalemini çok seviyorum wattpaddeki hikayeleri dışında basılı olan kitaplarını da düzenli takip eden biri olarak bunu söyleyebilirim. Türk yazarlardan en iyi fantastik kurgu yazarı benim için.
Serinin ilk kitabı “Av Dönencesi” nde Ada, ailesinin ve nişanlısının kurtlar tarafından öldürülmesiyle kendisini bir anda kurtların dünyasında buluyor. Bilmediği bir dünyaya ayak uydurmaya çalışırken hiç ummadığı birine aşık oluyor. Kitabın finalinde Dawson’ı zincirlenmiş ve yaralı bir halde bırakıp Aleut’a dönüyordu.
“Cellat’ın Kalbi” ile Ada ve Dawson özlemim bir nebze giderildi. İkisini okumayı özlemişim. Uzun bir ayrılığın sonunda Ada’nın sonunda dönüşüm geçirmesiyle türünün ne olduğu gizemi çözülüyor. Bu seriyi sürekli tekrar okusam sıkılmam. Ve şimdi bu güzellik de kütüphanemde yerini aldı. Kitap kapağının tasarımı, iç sayfaların tasarımı da bir o kadar mükemmeldi.
Sonu öyle bir yerde bitti ki devamını şimdiden çok merak etmeye başladım.

------------------------

“Aşk her zaman tehlikeli bulmuştum. Birçok bakımdan hiç bana uygun değildi. Fazla hassas, fazla iki kişilikti. Ama anlıyorum ki aslında bu iki kişilik değil, hatta parçaları oluşturmak bile değil. Kendinden olanın bir başkasına dönüşmesinde.”
“Dawson,” dedi Ada hayret içinde gülümseyerek fısıldarken. “Aşkı sadece sen böyle tanımlayabilirdin.”

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »