Bülbülü Öldürmek

8 puan

Süslü cümleleri olmayan ama yalın anlatımıyla o kadar etkileyici ve güzel bir kitaptı ki anlatılmaz mutlak okuyun.Çok beğendim, olaylar bir çocuğun ağzından bu kadar güzel anlatılabilirdi. Atticus çok iyi bir babaydı çok iyi evlatlar yetiştirdi. Yazar , ırkçılığı, haksızlığı, milletin başkalarını kınayıp aynısını kendi insanına yapmasını, doğrucu olmanın ne kadar cesaret gerektirdiğini ve daha bir çok şeyi o kadar güzel anlattı ki hayran kaldım. Öcü radleyi, çocukluğun merakını, babalarının tutumlarını çok iyi işledi, kitabın sonunda olayları çok güzel bağladı, aldığı ödülü sonuna kadar hak ediyor bence.
kim ne derse desin ırkçılık bütün insanların hastalığı herkes mutlaka bir ırkı kendinden aşağı görüyor her hastalığın tedavisi bulundu kaç yüzyıl geçti insanoğlu bu hastalığın çaresini bulamadı
NOT: Ben sel yayınlarından okudum çeviri oda yayınlarına göre daha iyi fakat o kadar çok yazım hatası var ki normalde önemsemem ama bir kitap için çok fazlaydı umarım diğer baskılarda düzeltmişlerdir.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »