Bu Adam (This Man, #1)

8 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/03/jodi-ellan-malpas-bu-adam-this-man-1.html

Bu adam... Jesse Ward! Bana iki dakika müsaade eder misiniz "Bu Adam"la aşk yaşayıp geliyorum falan dememi bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Hayır, Jesse'ye aşık olmadım, gözlerimden kalpler çıkmadı ne yazık ki ama onun arkadaşı Sam'i alabilir miyim? :)

Jodi Ellen Malpas, birçok bloggerı yabancı bloglarda ya da kitap tanıtım sitelerinde görüp merak ettiği bir kitap olan Bu Adam sonunda ülkemizde yayınlandı ki yayınlanmakla kalmadı şuanda ikinci kitabı Bu Adamla Beraber kitabı da raflarda boy gösteriyor.

Kitabı oldukça merak eden biriydim ki yayınlanacağını öğrenmeden önce e-kitap olarak okumaya niyetliydim ama neyse ki yayınlandı :) bu yüzden teşekkürler Aspendos :)

Yazarın kurgusu güzeldi, çeviri de güzeldi zaman zaman küçük imla hatalarına denk geldim ama onları da önemsemiyorum. Akıcıydı, merakla okunuyordu ve zaman zaman sinir bozucu davranışlardan zaman zaman romantik davranışlara kadar her duyguyu hissettiren bir adam okuyorduk. Ben sevdim :)

Kitaba dair içeriğe giren yorum yapmak istemediğim için fazla uzatmayacağım ama özellikle değinmek istediğim yerler var.

Jesse'nin aşırı tavırları bazen beni bile bunalttı ama kitabın sonunda yaşanan olaylar ve Ava'nın öğrendiği bazı gerçeklerden sonra neden öyle davrandığına dair bir fikir sahibi olduk.

Bir çok Bu Adam okuru Jesse Ward'a tutuldu ki bunda benim arkadaşlarımda dahil ki kendileri bana biran önce başlamam için baskı yaptılar. Bana alıntı gönderdiler bahsettiler psikolojik olarak başlamam gerektiğini düşündüm :) ama ben Sam fanı oldum. Adama hayran oldum. Onun o utanmaz, umursamaz ve eğlenceli gülüşlü hallerine vuruldum. Keşke daha fazla Sam olsaydı ve keşke Sam'e ait bir kitap olsaydı dedim :)

Jesse'nin yaşı konusunda çok eğlendiğim satırlar okudum. Hatta bir şey diyeyim mi çok güldüm o sohbetlerine hatta itiraf edeyim Jesse ilk başta 21 yaşındayım deyince yok artık... şaka dimi falan yaptım çünkü Ava 26 yaşında ve pek hoş olmaz diye düşündüm ama sonra iç yüzünü öğrenince bu konunun... çok eğlendim :)

Jesse'nin geçmişi Ava ile olan ilişkisini çok fena sınıyor gibi bunu ikinci kitapta daha iyi göreceğiz ama şunu demeliyim ki bir serinin ilk kitabı için iyiydi. Ben beğendim.

Siz beğenmeyebilirsiniz, aşırı korumacı ya da baskıcı bulabilirsiniz Jesse'yi ama ben sevdim. Zaten eğer ki bu tür kitapları seviyorsanız bence okumalısınız da ama size uyarı ikinci kitabı almadan okumayın sonra meraktan kudurursunuz benden söylemesi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »