Bozulan Yeminler (Hellions of Halstead Hall, #1)

8 puan

https://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/08/bozulan-yeminler-hellions-of-halstead.html

Sharpe ailesi, hayatlarını umursamazca yaşar ve skandallar da hiç umurlarında olmaz. Tabi para kaynakları büyükanne Hetty'i saymazsak. Ailenin demirbaşı bu yaramaz beş çocuğa bir yıl içinde her birinin evlenmesini söyler, tek biri bile evlenmez ise para akışını tamamıyla kesecektir.

İlk kitabımız bu kardeşlerin en büyüğü Stoneville Markisi Oliver'a ait. Oliver, pek tekin olmayan bir yerde, kaybolan nişanlısını arayan Amerika'lı Maria'ya denk gelir. Onunla bir anlaşma yaparlar. Maria, Oliver'ın nişanlısı rolünü oynayacaktır, Oliver ise onun gerçek nişanlısını bulmasına yardım edecektir.

Bu kitabı aslında yıllar evvel okumuştum seriyi tamamlayınca ise elime tekrar aldım ve bir çırpıda bitirdim. Hani bazı yazarlar vardır, kalemine bayılırsınız, istersiniz ki o roman yazsın siz sadece okuyun. Hah, Sabrina da benim için bu kulvarda bir yazar. Kitabı da beni hiç yanıltmadı. Baştan sona çok eğlendiğim, karakterlerin aralarındaki çekişmeye bayıldığım bir roman oldu. Hele ki Oliver karakterine bayıldım! İçine gömdüğü ve onu tüketen sırları, babası sayesinde çöp olan mirası, umursamaz tavırlarına rağmen gayet de umursaması bazı şeyleri...En okunası Marki'lerden biri oldu kendisi gözümde.

Yan karakterlerin her biri onların kitaplarını da iple çekmenize neden olacak kadar eğlenceliler. Ve ailede aslında henüz çözülmemiş bir sır tekrar da gün yüzüne çıktığı için ilk kitapta, ne yalan söyleyeyim karakterlerden çok o sırrın açığa kavuşmasını bekliyorum desem yalan olmaz.
Tarihi aşk romanı severlerin okumadan geçmemesi gereken bir yazar.

Serinin sıralaması ise şöyle;
Bozulan Yeminler
Yatağımdaki Serseri
Sır Gibi Sakladım
Vahşi Bir Lordun Kollarında
Son Çarem
Öyle Bir Geceydi Ki

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »