Böğürtlen Kışı

7 puan

Yılın ilk kitap yorumum ile karşınızdayım.Ve bu kitap, okuduğum ilk Sarah Jio kitabı olarak da yer edinmiş durumda.
Bence yazarın dili gayet başarılıydı.Ben çok sevdim açıkçası.Akıcı ve sadeydi anlatım.Konu olarak da sevdim ama... Gelelim kitabın kötü yanlarına.
Koskoca Seattle'da geçen bu hikaye dönüp dolaşıp aynı kişilere geldi.Şöyle diyeyim,Claire eliyle koymuş gibi buldu Daniel'ı neredeyse.Çünkü kime gitse,hoop,tanıdık çıktı.Yani ya Vera'yı ya da Daniel'ı tanıyan biri muhakkak çıktı.Kadın neredeyse bir haftada büyük bir aile sırrını ortaya çıkardı yahu.Halbuki dedektif,ajan vs. değil.Sadece bir gazetede yazar.
Sonracığıma,ben dedim kesin Dominic'le aşk yaşayacaklar.Çünkü Claire ona göz kırpıyormuş gibi duruyordu.Öyle bir anlatmış ki yazar,Ethan'la olan ilişkisine son verecek zannettim yani.Sonra birden u dönüşü... Neyse.
Vera ve Charles'ı çok sevdim.Bu ikili kitaptaki favorimdi.Yalnız kitap tam bir Türk dizisi gibi olmuş😂.Dizisi olsa annem izler o derece yani 😂😂.
Warren'ı da sevemedim.Meğerse hemen hemen hatırlıyormuş her şeyi.Claire'ın araştırdığı,yazmaya çalıştığı makaleyi biliyorsun,o makalenin kendine ait bilgiler içereceğimi de biliyorsun ve makalenin yazılmasını istiyorsan neden önceden söylemedin ki,anlayamıyorum.Bazı şeyler kafamda tam oturamadı.Sanki bir şeyler eksik gibi.
Bu kitaba kaç vereceğimi bilemedim aslında.Ne çok sevdim ne de vasat bir kitap dedim.Kararsızım.Neyse ben 7 yazayım da 😁.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »