Bir Lordu Dize Getirmenin On Yolu (Love By Numbers, #2)

9 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/10/bir-lordu-dize-getirmenin-on-yolu-love.html

Sarah Maclean'ın bu kitabını nasıl uzun süre okumamışım da kitaplığımda bekletmişim anlamadım.

Aslında benim yaptığım hata bu kitabın, serinin ilk kitabından daha düşük seviyede olacağını düşünmemdi karakter açısından.

Ama benim gibi düşünenlere söyleyeyim hiç de öyle değilmiş. Serinin üç baş erkek karakterinden en sevdiğim, bana göre en hödük olmayan kişiydi Nicholas St. John.

Yardıma ihtiyacı olan kadınları çatısının altına toplayıp onlara yardım eden, okuması en keyifli leydilerden Isabel ile yıllarını casusuluk ve hükümet adına kaçakları yakalamakla geçirdikten sonra ülkesine dönen, Ralston markisinin ikiz kardeşi Nick mükemmel bir ikili olmuşlar bana göre.
Ortada bulunması gereken biri olunca ikilinin yollarının kesişmesi kaçınılmaz oldu elbette.

Ulusal harekatımız bayrakları asma işi bu kitapta da devreye girebilir çünkü kitapta yardımcı karakterlerden biri Türk'tü. Adı Dorukhan, namı diğer Rock olan iri kıyım karakterimizi şahsen daha çok görmek isterdim.

Yazarın kalemi zaten çok iyi, bunun yanı sıra çeviri de iyi olunca kitap su gibi akıp gitti. Isabel ve Nick'in aralarındaki etkileşime değinmiyorum bile. Mükemmeldi... Isabel'in düştüğü ikilemler, sorumlulukları, sağolsun damat adayımız da pek bir dürüsttü amaçları hakkında.

Minerva Evi'nin kızları ise bence ayrıca okunmayı hak ediyorlardı. Yazar çıkardı mı bilmiyorum ama bu tarz bir şey yazması bence çok iyi olurdu.

Okurken güldüğüm, üzüldüğüm, aşık olduğum bu kitabı hatta seriyi tarihi aşk severlerin kaçırdığını düşünmüyorum. Türe yeni başlayanlar ya da başlayacaklar için ise güzel alternatiflerden.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »