Bir Gece Yetmez (Secrets #2)

8 puan

Yazarın okuduğum ilk kitabı aslında serinin ikinci kitabı.
Charlotte servetini kaybetmiş,borçları olan bir aileden gelir. Bu borçların sorumlusu babasıdır.Babası kızının ailenin maddi durumunu düzelteceğine, statülerini iyileştireceğine inanır. Bu durumlarından kurtulmak için güzel kızını zengin,unvanlı biri ile evlendirmeye kararlıdır. Charlotte buzlar kraliçesi olarak bilinir. Hayır işleri ve güzelliği ile sosyetede sık sık konuşulur. Kumara düşkün babasına yine kumar oynarken para karşılığında kızı ile bir akşam teklif edilir. Babası kabul edince Charlotte'nin kaderini değiştirecek oyunu küçük bir hile ile kumarhanenin sahibi Roman kazanır.

Roman Charlotte'i ilk gördüğünde etkilenmiştir. Onun başka bir adamla bir gece geçirmesine dayanamadığından usta bir şekilde oyunu kazanır ve Charlotte kendisine getirilir.
İkilinin gizli ilişkisi kumarda kazanılan geceden sonra başlar. Birbirlerinden uzak durmaları gerektiğini bilseler de dayanamazlar. İkisi de birbirinin dünyasına uygun değildir. Üstelik Roman evlenilecek bir adamda değil ama bilindiği gibi aşk engel tanımıyor.

Kitap bir güzel,bir durağan,bir güzel derken bitti. Duygu yoğundu hissediliyordu,sevdiğine bir şey olursa şehri yakacak bir erkek vardı nasıl hissedilmez. Ama bir şeyler eksik gibiydi. Bazı yerler sıkıcı iken bazı yerler değildi. Bunun dışında konu gayet güzeldi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »