Bir Dükün Kalbini Titretecek On Bir Skandal (Love By Numbers, #3)

10 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2018/04/sarah-maclean-bir-dukun-kalbini.html
Ve serinin 3. kitabı da bitti. Açıkçası en merak ettiğim karakterdi Simon. Yani Kibir Dükü... hani diğer kitaplarda boy gösteren, egosu tavan yapmış havasından geçilmeyen, burnu Kaf Dağı'nı geçmiş Leighton Dükü Simon'ı in burnunun sürtmesini ve itibar ve ünvandan daha değerli şeylerin olduğunu da keşfetmesini okuduk.

Çok da güzel sürttü burnu ama... tabi sonunda da sonsuz bir mutluluk ödülü oldu.

Sarah MacLean, kurgularını sevdiğim, gereksiz entrikaların olmadığı ve akıcı, sürükleyici, sıkmayan bir şekilde kurgulanması da süperdi.

Julianna, ilk kitaptan beri en sevdiğim karakterdi ve hiç tarzını bozmayan bir karakterdi. Bence en eğleceli ve en eşsiz karakterdi de. Ki onun aşkı da aşkının hikayesinde kendisi gibi eşsiz oldu.

Ralston Markisi ve kardeşi Nick'in tavırları süperdi. Bayıldım! Tam bir ağabeydi ve Julianna'ya karşı tutumları süperdi. Her şeye rağmen, yapacağı hatalara rağmen arkasında duracağını belirtmeleri takdire şayandı.

Simon'ın kız kardeşi ile arasındaki diyaloglar çok güzeldi.

Isabel ile Nick'i ve Callie ile Gabriel'i çift olarak okumak dahası bebek bekler halleri süperdi. Aşklarına tanık olup da sonrasında mutluluklarını okumak bir okuru en tatmin eden şeydir bence.

Ama her şeye rağmen bence kitabın en etkileyici kısımları Simon'ın aşık olduğunu keşfettiği kısımdı. Hele ki kardeşi ile ilgili sır açığa çıkıp da bir zamanlar kendi tavırlarının şimdi ona karşı olması güzel bir empati durumu olmuştu ve o kısımda Jullian'aya gittiği ve sevdiğini söylediği ve ret edildiği kısım... süperdi.

Kitabın sonunda keşke biraz daha ikisini mutlu evlilik modunda okusaydık dedim.

Neyse yorumu uzatmayayım yokda kitabın en can alıcı skandallarından da bahsedeceğim o yüzden en iyisi susmak. Bu yüzden ben bu seriyi çok sevdim ve sizlere de mutlaka tavsiye ederim. Ki bence serinin en iyisi bu kitaptı.

Eğer historical romans severseniz mutlaka el atın. Çok kaliteli bir yazar kesinl

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »